Nnuurr Pupp olan var mı ? Varsa neler kullandı ? Çok kötüyüm her tarafım kıpkırmızı ve kaşınıyor🤦🏻♀️
_yasemin_ Nnuurr pupp ne oluyor tam olarak benim de ayaklarım kaşınıyor ve doğal olarak kızarıp kabarıyor döküntü gibi oluyor uzun sürmüyor kan testi verdim değerlerim normal çıktı ama neden olduğunu bilemedik.
Heavyhim350 Nnuurr Ben olmuştum canım 37.haftam da başlamıştı geçmiyor ne yaparsan yap bana hap vermişti doktorum anca onunla hafifliyordu bir de Aloe Vera jel başka bir şey yok doğumdan bir hafta sonra geçecek
eminedlbz Kaşınmaktan aglicam artık 😭 tedavisi yokmuş doktorun verdiği ilaçlar igneler bı ise yaramiyormus doğumdan 40 gün sonra geçiyormuş inşallah o kadar sürmez diye dua ediyorum. 39+2 deyim normal doğumu bekliyorum. Allahım sabırlar versin 🤲🏻
Nnuurr eminedlbz Geceleri uyku haram oldu, ağlıyorum canım yanıyor artık… İnşallah o kadar uzun sürmez geçer ben daha 36. Haftamdayım🤧
eminedlbz Karnımda başladı her yerime yayıldı en çok ayaklarım ve ellerim kaşınıyor kasidikca kabarıyor 😭
Nnuurr _yasemin_ İşte gebelikte zararsız kaşınmaya verilen ad PUPPP Allah kimseye göstermesin vallahi çok kötü😭
Nnuurr Heavyhim350 Hap ve jel yazdı doktor banada ama faydası çok az en fazla 1 saat sürüyor etkisi sonra gene başlıyor kaşıntı her yerim kıpkırmızı ve su toplamış gibi …..
Heavyhim350 eminedlbz Ben yurt dışındayım canım buradaki marka orada yok ama hemen hemen içerikler aynı %99 Aloe Vera jel yazanlardan alın ama
Heavyhim350 Nnuurr elimizden bir şey gelse keşke başka ama öyle bir illet ki doğurmadan geçmiyor canım her gece ağlıyordum uykular haram olmuştu 2 hafta çektim en son dayanamadım makat gelişten sezaryen olucaktım doktora yalvardım tam 39.haftasında al dedim artık başka türlü geçmiyor çünkü
Heavyhim350 Nnuurr Şükret kuzum doktorun bana dediği ilk şey senin yine şimdi başlamış başında başlayanlar var dedim Buna da şükür başından yaşayanlar ne yapsın 🤦🏼♀️
eminedlbz Hamileliğimin ilk başından beri çok rahat geçirmiştim bulantım bile olmamıştı 38. Haftada bu kaşıntı başladı buna da şükür bizim imtihanımiz da bu demek ki 😑
Nnuurr eminedlbz Benimde aynı şekilde ne bulantım oldu ne bir şeyim ama 36. Haftamda kaşıntı geldi buldu beni, neyse Rabbimden gelen bir şey dediğiniz gibi buda bizim sınavımız herhalde 🤷🏻♀️