1Merveylmaz Aden58 Ağrınız nasıl dı peki çok mu az mı? Benim 1 saat sonra falan ağrım artmaya başladı iki kere lavaboya gittim lakelenmem de var
Aden58 1Merveylmaz 4 aşılama oldum kanama lekelenme olmadı agrımda yoktu sadece işlem sırasında agrım olmuştu oda işlemden sonra 30 dk kadar yatmıştım sedyede kalktım eve yürüyerek geldim evdede herşeyimi yaptım
NuR110 1Merveylmaz aay gittim bugün yine bugünde bekleyelim dedi yarın gel dedi inşaallah perşembe günü olucak 🙈🤲
1Merveylmaz Aden58 Konuştum doktorumla da rahim ağzın kapalıydı girerken biraz zorlandık ondan olur lekelenmen ve ağrın dedi 😔
Aselyusra Yasemin97 sizin lekelenme iz olmadan mı hamile kaldınız? Sırf lekelenme yok dşye ağlayacaktım nerdeyse olmadı diye
Yasemin97 Aselyusra yok yok hıc olmadı 12 haftalık ve 14 haftalık oldugumda yogun kanamam oldı o kadar ama ondan once benımde hıc lekelenme falan olmadı
Gorkim Aselyusra benim belirtim karnımda şişkinlik vardı ve ilişkinde canım yandı doktoruma sorduğumda bunlar iyiye işaret demişti dediği gibi oldu bşka da bir belirtim yoktu