NuR110 tugba_67 çok sevindim ya 🙏 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.. Çok amiiin darısı bize olsun inşaallah
tugba_67 NuR110 amin inşallah 🙏 Aşılama yapıldıktan sonra 15dk yatırıyorlar ben bacaklarımı yukarı kaldırdım belki size de bi faydası olur aklınızda bulunsun
1Merveylmaz NuR110 Geldim hastaneden sol overde16m-12m iki yumurta sağ overde 11m-12m iki yumurta varmış bugünde iğneni aynı dozda vur yarın gel istediğimiz boyutta olacaktır dedi. Cumartesi de aşılama günü verdi🥰
tugba_67 NuR110 ağır iş yapmamaya çalış yukarı uzanma en önemlisi stres kendini strese sokma ben evi bile süpürmüyordum sadece yemek yapıyordum bide ayaklarını sıcak tut canım ilişkiden sonra da ayaklarını yukarı kaldır
1Merveylmaz Sol tarafımda arada kasılma oluyordu zaten. Girer girmez dedim doktora sol tarafta olgun yumurtam var hissediyorum büyüdüğünü diye baktı doktor evet güzel büyümüş sol tarafta ki yumurtalar dedi hissediliyor yani
NuR110 1Merveylmaz aay gittim bugün yine bugünde bekleyelim dedi yarın gel dedi inşaallah perşembe günü olucak 🙈🤲
1Merveylmaz Aden58 Ağrınız nasıl dı peki çok mu az mı? Benim 1 saat sonra falan ağrım artmaya başladı iki kere lavaboya gittim lakelenmem de var