Eceaysezdmrr Samo001 bennnnn🤦🏻♀️Ergenlikte bile böyle olmadım bu gebelık mahvetti beni yüzümde bazen belimde ilk gebeliğimde hıc olmamıstı
alangoya_ Samo001 her yerim ya her yerim sivilce bastı hem de ağrılı şekilde. Sanırım kız bebeklerde ciltte bozulmalar oluyor kız bebek bekliyorum sizin cinsiyeti belli mi ?
Berinn Samo001 geçmiş olsun önceki postlarınızda gördüm eşinizde varikosel varmıydı tedavi oldumu enişte bey
HeyMommy alangoya_ Valla benim erkek. Hayatım boyunca ergenlik dönemide dahil bir tane bile sivilcem çıkmazdı. Şimdi çenem alnım acıyor sivilceden. Göğüslerimin arası bile fısır fısır oldu hep
DerininAnnesi35 alangoya_ ben kızıma hamileyken hiç sivilce sorunu yaşamadım, ciltte bozulmalarım olmadı. Ama şimdi yüzümde hep sivilce çıkıyor, ki ben ergenlikte bile sivilce görmedim. Bugün de cinsiyetin erkek olduğunu öğrendim. Demekki cinsiyete bakmıyor
Samo001 Berinn yok canim olmadı olmaha hazırlaşdığımız ayda hamile olduğmi öyredim ilaç kulanmişdi 2 ay önce 1 ay boyunda kullandi belkide onun etkisi🙏
Samo001 Berinn evet varikoseldi doktorlar kesinlikle hamilelik görmiceksiniz dedi 3.4 mm dı diğer taraf 2.8mm normalı 2.4 mm oluyo (ilaç ismi fertilman plus))gürcistanda yaşiyorum gürcistan parasiyla 200 lariye aldik türkiye parasıyla 1350 tl kadar ediyo türkiyede bulamamişdikda yakinlarm araşdırdı.
Bnihal Benim de hamileligin ilk aylari yuzum berbat olmustu ama su an doguma 4-5 gun var son bikac aydir hic sivilce cikmiyor yuzum puruzsuzlesti hatta 🤩 umarim dogumdan sonra da boyle devam eder
Dlkzz Bnihal canım elevit kullandın mi. Benimde yüzüm sivilce bastı aynaya baktıkça moralim bozuluyor elevitten sonra oldu gibi. Bir şey yaptınız mi geçmesi için 🫤
Dlkzz Samo001 bennn cok kötü yüzüm ya. Çenem yanaklarım alnım mahvoldu yüzüm ne zaman geçecek belli de degil. Aynaya bakmak istemiyorum bile
Rvyda_bal21 Benim de çene yanaklar omuz göğüs bel hatta tüy artışı bile oldu doktor hormonlardan olduğunu söyledi 😟
ldyarse Samo001 Çenemde ve yanaklarımda sivilce oluşuyor o sivilceler geçincede leke olarak kalıyor umarım hamilelikten sonra geçer yoksa kızken o kadar kullndığım roaccutaneler boşa gider