Melikezturk Arkadaşlar ben 11 + 2 haftalik hamileyim ve tuvalete gidince otururken kasiklarimda ağrı oluyor sizde de öyle oluyor mu bide kuyruk sokumum da ağrıyor çok normal mi sizce ben biraz evhamliyim da ilk bebeğimi kaybettim bunda da korkularım var 😔
Albatros3501 Melikezturk normal canım rahim bebeğini kabul ediyo ona göre büyüyecek ani hareket yapmamaya özen göster. Yaptığın en ani hareket hapşurmak olsun. Zamanla o kadar şiddetli hissetmezsin.
Seda5892 Melikezturk doktoruna danış canım bence bazen normal olan ağrılar bazen normal olmayabiliyor inşallah normaldir dikkat et kendine
KbraErkin Melikezturk canım normal ama sen yine de doktoruna soyle belki magnezyum kalsiyum takviyesi verebilir🙏🏼
KbraErkin Melikezturk kan sulandırıcı şeyler yeme canm düşük yaptıysan maydonoz, hurma, adaçayı, fesleğen, kekik, rezene, (soğanında azalt) bunlardan uzak dur bide ayaklarını kaldır yat bol bol ☺️ İyi şeyler düşün iyi şeyler olsun 😚
Melikezturk Gereksiz sorulara cevap vermek de 1 numarasiniz şurda bi soru sordum cevap veren yok şaka gibisiniz gerçekten
Melikezturk Seda5892 zaten düşük riskim var doktor rahime dikis atilcak dedi ekimin16 sinda gel dedi 2li test yapılacak sonuca göre o günde dikis atabiliriz dedi günde verebiliriz dedi bakalım sürekli yatıyorum zaten
BusraOzhan Evet normal canım. Benimde kuyruk sokumumda çok ağrım var. Bir çok annede doğuma bağlı kuyruk sokumu kırılması/kayması vs oluyor ama korkulacak birşey değil.
Medusa Dün eşimle tartıştık biraz, kafasına yastık fırlattım birkaç tane. Bugün karnımdaki gerginlik birden yok oldu gibi hissediyorum 😖 acaba kuruntu mu yapıyorum? Kanama vs hiçbir şey yok, sadece kasığımdaki ağrı kesildi birden.
Melikezturk KbraErkin aynen canım uzak duruyorum zaten progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum zaten anneme geldim annem bakıyor beni sağolsun eşim de anlayışlı bi durumda
KbraErkin Aybuke5 öyle yemiycem diye sartlandırma kendini ama regl geciken için kekik suyu kaynatırlar sonra da regl olur o yüzden söyledim
Thekaraman BEnde bir soru sorabilir miyim Benimde birden hapşırdığımda kasıklarıma inanılmaz ağrı giriyor aranızda yaşayan varmıdır hapşırmaya korkar oldum 😕
Melikezturk Thekaraman bende o bi kere oldu hatta ödüm patladı bebeğime bişiy oldu diye kalkıp inan tuvalete gittim bişiy falan geldimi diye şimdi senin gibi hapşırmaya korktum 😊