pamuksekerinannesi SedaOuzSll Maşallah Subhanallah.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah cnm.. Normal mi sezeryan mi doğdu minik kuş😍
Rain81 SedaOuzSll hayırlısı olsun cnm gözünaydın, Doğum hikayeni anlatırmısın bizlere de örnek olsun 🙏 çok az kaldı Benimde 😩
SedaOuzSll pamuksekerinannesi normal görünüyordu ama baş yerleşmedi açılma olmadı ☹ Bi gece de su ve kanama gelince aniden sezeryana alındım ama iyiyiz çok şükür 🙏
deletedmom11 Way arkadaş patır patır doğuruyoLar bize sıra geLene kdr daha 4 ay war 😭😭 çıksn bi an önce
deletedmom01 deletedmom11 sıra bizede gelir hayirlisyla bnimde haziranda dogum bende hemen kavusmak istiyorum ama bebislerimiz bi büyüsünler bizlerde kavuscaz ☺☺
YavuzSeliminannesi pamuksekerinannesi aktif birilerini arıyorum ban yardımcı olur musunuz yaklaşık yarım saatönce idrari mi yaptım ama tuvaletten kalktığımdan beri ıdrar mi suyum mu geliyo anlamıyorum sizce napalabilirim
pamuksekerinannesi YavuzSeliminannesi Canım Vallahi hiç bilmiyorum ki ama suyun gelse anlarsın diye düşünüyorum 🤷♀️ Sancın olursa direkt doktorunu ara bence.. Yardımcı olmak çok isterdim ama İnan benim de ilk hamileliğim umarım daha önce Doğum yapan biri yardımcı olur 🙏 Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden🙏💕
Rain81 YavuzSeliminannesi idrarını yaptın bitti mi, yoksa tuvaletten çıktıktan sonra sıvı gelmeye devam mı etti? Suyun belirli aralıklarla gelir onun idrar olmadığını suyunun geldiğini anlarsın zaten
Merwishozzy YavuzSeliminannesi suyunun gelmemesini anlamaman mümkün değil. İstemsizce şakır şakır akar. Akıntıdır o.
pamuksekerinannesi YavuzSeliminannesi Canım aklım sende kaldı gittin mi doktora? Güzel haberlerini bekliyorum🙏
pamuksekerinannesi YavuzSeliminannesi İnternetten baktım şimdi kadınlar klubünde biri yazmış nasıl ayırt edebilirim diye.. İdrarı tutabilirsin kaslarından dolayı ama su geldiğinde kendini kassanda o gelir kendiliğinden akar tutamazsın yazmış.. Belki bu şekilde anlayabilirsin cnm.. Dikkat ettin mi senin ki nasıl dı
YavuzSeliminannesi Rain81 neyse canım benim bilgilendirdigin için çok saol ben en iyisi doktra gideyim bakalım ne oldugunu öğrenirim
Rain81 YavuzSeliminannesi ozaman ya doktorunu ara yada hastaneye git tatlım, riske atma.. belki sancın vardır ama hissetmiyor olabilirsin , hastanede durumuna bakıp ona göre bi yol çizerler ..
Rain81 YavuzSeliminannesi aynen şuan biz ne desek boş 🙄 allah yardımcın olsun duruma göre yazarsın ben merak ederim şimdi seni, bende 35+3üm.. erken Doğum riskim var tetikteyim her gece.. dikkat et kendine 🙏