Semanurq Merhaba birşey soracağım kızlar göbek çizgisi sizde oluştumu herkeste oluşuyormu oluşuyorsa ne zaman oluşuyor herkeste oluşuyorsa sonra geçiyormu kafamda deli sorular 😂
Gamzeerdgn Semanurq bende kaşıktan göbek delıgıne kadar var ama göbek delıgınden yukarısı yok 29 haftalık oldum bu saatten sonra oluşmaz herhalde daha 😂
fatmaa37demi5 Semanurq bende de oldu. Doğum yapalı 23 gün oldu ama hala var bakalım ne zaman geçecek 🤣
tsmmst Semanurq herkeste oluşmuyor diye biliyorum, arkadaşım 6 aylıkken bayağı belirgin şekilde vardı ben de şuan tam 6 aylığım hiç yok mesela, ama sonradan geçiyormuş oluşsa bile.
balkizinbebegii Missfussyy benim de 19. Haftada daha göğüslerim çatladı alttan kıpkırmızı kan toplanmış gibi oldu 😮💨
EAK Semanurq ilk hamileliğimde oldu 24.hafta civarı oluşmuştu ikincide 33teyim olmadı daha sanırım olmck bu sefer
Kayralianne Semanurq benim ilk hamileliğimde 19.hafta gibi çıkmıştı şuan 31+4 um çizgi çıkmadı bu saatten sonrada çıkmaz heralde 😂😂
Semanurq Basaktrk hayallliiim ben de 16 hafta azcık var göbek delik altı ama öyle oto yol çizgisi gibi değil 😀😂
askbebek Bende cok silik bi şekilde var beyaz renk doğumdan sonra geciyormus. Sanırım esmerlerde daha koyu oluyor
Damla1995 Semanurq Ne zaman cikiyor dikkat etmedim ama gobek deliginin usdune kdr cikiyor. Dogumdan bir sure sonra da geciyor kalici bir durum degil yani 3.kez yasiyorum 🥲 esmerlerde dha belirgin oldugunu okumustum sanki ama.