eylulmomm @Annesininportakali53 dediğin gibi sağlıklı olsun da kilosu çokta önemli değil aslında zayıf olduğu için kuveze koymazlar bir problemi olmadığı sürece böyle şeyler düşünme guzel şeyler düşün 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Rumeysabas Annesininportakali53 bana da girebilir hazırlıklı olun dediler çok şükür bı sorun olmadı gelişim geriliği olduğu için erken doğdu karın çevresi 5 hafta gerideydi
Annesininportakali53 Rumeysabas benim 1 hafta gerilik var kuzum ama yine az geldi bana da kilosu en az 2100 gram bekliyordum 1960 gram çıktı doktor 200 gram azlığı var dedi 1 haftalik bir gerilik minyon olacak sadece dedi
EdaGmk Annesininportakali53 küveze girmesi için solunum ve emme sorunu olması lazım. Bunlar normalse 2kg üstünü almıyolar genelde
Annesininportakali53 EdaGmk suyu kordonu gelişimi beslenmesi herseyi mükemmel dedi herhangi bir erken doğum riskim de yok canım sadece 1960 gram 33+4 te çıktı doktor 200 gram az sadece 1 hafta gerilik var minyon tipli dedi bende olurda erken doğarsa diye korkar oldum
Rumeysabas Annesininportakali53 aşağı yukarı 300 gram oynuyor doktorun söylediği kiloda doğmuyorlar bana 1800-2300 arası dediler 2600 doğdu mesela
Misketlimonum Annesininportakali53 ama ölçümlerde yüzde 12 sapma payı var zaten daha yüksek olabilir kilosu
EdaGmk Annesininportakali53 sen gönlünü ferah tut, korkma 3 haftaya kadar geri olması normal ki senin sadece 1 hafta demiş. Bir şey olmaz bence
Satiyeak Annesininportakali53 bende 158 boyundayim 52 ile hamile kaldim. 36. Hafta.dayim 59 kiloyum. Bebegim 33+4 te 2500 kiloydu. Pazartesi randevum var bakalim ne olmus 😂 ama minyon olmak cok zorluyor beni. Kilo aldigim tek yer gobegim
Annesininportakali53 Rumeysabas 2.5 kg u geçsin başka birsey istemem valla suan 33+4 te 1960 çıktı çok şükür erken doğum riskim sandım vs. Hicbirsey yok gayet guzel ilerliyor bebegin kordon suyu beslenmesi de iyiymis haftasini doldurursa daha iyi benim icin
asena0609 bilghrz 45 kiloyla hamile kaldım hayatım boyunca hiç 50 kilo bile olmamıştım 27. Haftadayım 55 kiloyum 🙄 umarım artık almam kilo 😅
bilghrz asena0609 aman alsanda hemen verırsın bence kendım ıcın oyle düşünüyorum insallah kilo alırım diyorım😀😀
_edakrsu22 Annesininportakali53 48 kiloyla hamile kaldım 30 haftalık hamileyim dün eczanede tartıldım 53.54 küsur birşey çıktım ama bence tartı bozuk 😂😂😂 daha doktoruma gitmedim en son gittgmde bebeğin kilosunu hatırlamıyorum
Annesininportakali53 _edakrsu22 sjsjsj🤣 40 la hamile kaldım 54 kg yum 34. Haftadayım🤷♀️ bizim tartı şaşırmış
ayss-12 Annesininportakali53 eskiden zayıf ve minyon bir anne adayı olarak 15 kilo almışım 38.haftamdayım bebişim 3130 gr en son kontrole gittiğimde doğum 3500 geçer 😅😅
Ceydabm Annesininportakali53 ilk hamilelikte 48le başlayıp 62de doğurdum 3200dü. Bunda da 50 ile başladım hızlı kilo alıyor gibiyim:/
Balahatunn 42 ile hamile kaldim. 54 le doguma gittim. Bebegim 2460 dogmustu. Ama benim rahmimde perde oldugu icin bebegin alani dardi
sacmalamakizim Annesininportakali53 Doktorum da aynı şeyi bize söyledi sen mimyonsun dedi ne zayıf ne kilolu dedi bir de bende plasenta yaşlanması vardı yani çok iyi beslenemiyordu ama yine de iyi kilo da doğdu benimde 1 hafta gerideydi neredeyse ama sağlıklı şekilde doğdu Rabbim size de sağlıkla doğurmayı nasip etsin. 😊🌼
Sibelcvn Annesininportakali53 1.58 boy 55 civarıydı hamile kaldığımda suan 39+2yim dün kontrol de 71,5 çıktım hala bekliyoruz bakalım doğuma kadar kaç olurum ama hiç umrumda değil kızımın sağlığı olsun da kiloyu her zaman veririm🫶🏻☺️