Boss01 nisamom_ maşallah belli etmiş kendini kanda da netleşir inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) benimde adetim 24-25 inşallah benimde vardır
Gamzeerdgn nisamom_ https://share.icloud.com/photos/0fcym3F3IntJsk_3pQcBxGGZg tam gününde benımde böyleydi bakabılırsınız gebelık var hayırlısı olsun🌸
nisamom_ Gamzeerdgn ayyy inşallah vardır zaten belirtileri hissediyodum ama negatif çıktı bir kaç defa bide bat günü yaparım test ozaman net çıkınca kan veririm canım 🌸☺️
Gamzeerdgn nisamom_ ben de bir hafta evvel erken gebelık testi yapmıatım 6 gün önceyi gösteren negatıftı sonra tam regl gününde şans eseri bi tane daha denedm pozıtıf dı ben sizde var olduğunu dusunuyorum ❤️
nisamom_ menessare göğüslerim oldukça hasas ve samarları belirgin kuzum kaç defa test yaptımda negatifti hissediyordum ama negatif görüncede üzülüyordum sadece bu ay böyle oldu yumurtlamadan sonra geçmedi hasasiyetim hiç 🥹
nisamom_ Erken gebelik testide böyle çıktı inşallah vardır sağlıkla ilerler 🙏🏻🌸 Rabbim istyen herkesin kucağını doldursun ❤️