Merveunal13 Yesim52 sizinle aşağı yukarı aynıyız nasıl alıyorum anlamadım açıkçası yeme düzenim değişmedi hiç eskisi gibi yiyorum ve spor da yapıyorum sanırım ödemim var
Yesim52 Merveunal13 herkesin yapısı farklı ben de dikkat ediyorum cok almamak için.hatta bu son ay aldığım 3 kilo beni şok etti. Bundan sonrasında inşallah hızlanmaz kilo alımı yani inşallah fazla almam
ftmdyn22 Merveunal13 31+0 oldum ilk gebeliğim 55’le başladım şu an 68’im🙈biraz fazla aldım ama yapacak bir şey yok bebeğimden daha önemli değil sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum ☺️
ilknur8484 Ne güzel azar azar almışsınız 😂 24+2 şimdiye kadar 7 kilo aldım sonuna kadar nasıl olacak bilemiyorum 😅
Ebrarabla_06 Merveunal13 inan ki bilerek değil kusma bulantı yemeklerden tiksinme halen devam ediyor onun için alamıyorum sadece ve sadece muz kuru yemiş yoğurt ürünleri tüketiyorum ki bebek kilo alsın diye hatta bende magnezyum eksikliği var kansızlık var
kbrkbrk Merveunal13 21 haftalık olduk 80le hamile kalmıştım şuan 75im hiç kilo almadım henüz ama artık vermem de durdu sanırım yakında ben de almaya başlayacağım 🙄