Merveunal13 Selam, 24.haftam bitiyor 52 ile hamile kaldım. Sizler kaç ile kalıp şu an kaç kilosunuz ?
ozlmm123 Merveunal13 ay ben ilk bebegumde 5 ay kusmustum toplamda 14 kilo almıştım şuan bebegim 17 aylik oldu ne güzel doğum öncesinden bile zayıftım ama şuan 5 haftalık hamileyim inşallah daha az kilo alırım aminn ama şuan kusmalar başlamadı ve iştahım çok acik
Merveunal13 Tubatgn ben de 57.60 çıktım bu sabah doktor geçen salı bebek 600 Gr dedi iyi gidiyor muyum çok takıyorum kafama
Ozgeomur Merveunal13 selam canım. Ben 72 ile hamile kaldım 19+1 hâlâ 72 yım. Boyum 1.72 kilom fazla görünmesin 😁
Merveunal13 _Meliss_ ben de 57.60 çıktım bu sabah doktor geçen salı bebek 600 Gr dedi iyi gidiyor muyum çok takıyorum kafama
Merveunal13 Bortubocek ben de 57.60 çıktım bu sabah doktor geçen salı bebek 600 Gr dedi iyi gidiyor muyum çok takıyorum kafama
Merveunal13 Yesim52 sizinle aşağı yukarı aynıyız nasıl alıyorum anlamadım açıkçası yeme düzenim değişmedi hiç eskisi gibi yiyorum ve spor da yapıyorum sanırım ödemim var
Hamideersin Merveunal13 hiç takılmayın benimde 25 haftada 700 gram dedi doktorum gayet haftasıyla uyumlu