Mfyy 2prensesannesiiii geçen ay kimyasal oldu 2 iğneden sonra bırakmıştım şimdi yeni gebeliği öğrendim yeniden oksapar başlıcam 😃
AyFa1608 Sinem94 bende tam umutlu olmadığım ayda bu testten yapmıştım ve aynı bu şekilde çıktı canım hayırlı olsun 😅
Sinem94 AyFa1608 gerçekten hiç umudum yoktu mantar enfeksiyonu vardi en fazla 2 veye 3 kere ilişki olmuştur cnm yaniyodu çünkü
Sinem94 2prensesannesiiii ya sorma aksilik 9.30 da verdim çıkmadı gitti zaman geçmedi telefonu da çok kurcalayinca şarji bitti 😄
Sinem94 2prensesannesiiii Allah iyiliğini versin emi acele etme sen haziran ben temmuzda doğurucaz 😂😂
Sinem94 2prensesannesiiii kuzum benim doktor keseyi görünce dedi şu an proton iğne ve duphaston yazdı
2prensesannesiiii Sinem94 valla kuzum bende kürtaj yapan dra dedim o bana kalp sesi duyduktan sonra dedi araştırmamı yapan dr gebe kalır kalmaz dedi ben gebe kalır kalmaz başladım🙏🏻
Sinem94 Mfyy sordum cnm ilaç verildi onları kullanicam inşallah çabuk geçer büyük şansızlık olmuş gebeliğinin başında hastalanman dedi🥺
Sinem94 2prensesannesiiii bilmiyorum bu konuda içim rahat değil diğer dr hiç başlamiyodu tek gende heterezigot önemsiz demişti