Sinem94 2prensesannesiiii kuzum benim doktor keseyi görünce dedi şu an proton iğne ve duphaston yazdı
muallimehanimmom5 Sinem94 hayırlı olsun hemen beta hcg takibi yapın 2 gün aralıklı düzgün yükselme var mı daha sonra da kalp atışı kese birlikte görmek için doktora gidin
Koalammm Sinem94 canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏😇 bu arada regla kaç gün kala yaptın testi benim en son 30 Eylül regl tarihim bugün yaptım test negatif erken mi yaptım acaba
Sinem94 Koalammm sağol cnm amin inşallah🙏🥰 regle iki gün kala yaptim 30 günde bir adet oluyorsan bir kaç gün bekle testi tekrarla cnm varsa çikacaktir
Mfyy 2prensesannesiiii tatlım m benimde pozitif 💜💜💜💜 çok şükür Rabbim 5 gün kala 94 beta ile öğrendim iğneye başlıyorum hemen inşallah bu sefer olur dua et lütfen 💕💕💕💕
Zln2152 Sinem94 ay kuzum senin adına o kadar çok sevindim ki gerçekten inşallah sağlıkla ilerler rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 düzenli kan takibi yaptır kuzum şimdiden kan vermeye git 🥹❤️
Sinem94 Mfyy sordum cnm ilaç verildi onları kullanicam inşallah çabuk geçer büyük şansızlık olmuş gebeliğinin başında hastalanman dedi🥺
Sinem94 2prensesannesiiii kuzum 9.30 da vermiştim 2 saat dediler bekledim bekledim çikmiyo 12.10 da çıktı 🙃
Mfyy 2prensesannesiiii geçen ay kimyasal oldu 2 iğneden sonra bırakmıştım şimdi yeni gebeliği öğrendim yeniden oksapar başlıcam 😃