Sinem94 Mfyy yaa çok sevindim hayırlı olsun 😍 kimyasal korkusu bende de var iyi düşünelim iyi olsun 😇🥰
Mfyy Sinem94 teşekkürler benimde içim kıpır kıpır ama yinede bir korku olmuyor değil 💕 bu kan sulandırıcı iğne ile ilk denememiz olacak inşallah bu sefer kucağımıza sağlıklı olarak almak nasip olur 💕
Mfyy Sinem94 bu arada bende bu ay grip oldum tylot içtim korkarak inşallah bir şey olmaz nane limon içtim bide ilaçta içmedim gebelik varsa diye ama atlatamayınca bir türlü içmek durumunda kaldım 🥺
Sinem94 Mfyy çok şükür cnm 🙏 hem heyecan hem korku bir arada yaşıyoruz bu arada eğer kan pozitifse benimde iğneyle ilk denemem olacak ☺
Sinem94 Mfyy tylot tan zarrai olacağını sanmıyorum kuzum ben iki gün önce parol içmiştim ama öyle bi öksürük ve göğüs yanması var ki bu beni korkutuyor bakalım doktor bu aşamada ilaç verebilecek mi
2206minik @Sinem94 kan verdim negatif diyordun sana demiştim daha adete çok var bekle diye çok çok sevindim yaaa🥹🥹🥹
2prensesannesiiii Sinem94 kız çok sevindim💓 evet var tabiki sağlıcakla artsın betan sağlıcakla gelsin miniş maşallah 🧿🥰🧿
Sinem94 2prensesannesiiii gerçekten geçen ay o kadar bekledim olmadi bu ay ümidi kesmiştimki süpriz 😍😍 ya bu bebeler süprizleri seviyo gerçekten 👶