Fulyag ekinnefes bugün ben de mahvoldum ağrılar hantallık üst seviyede yarın kontrolüm var ne olacak bakalım 🙄
Gmsozge Bende varım son 14 gün ama hiç belirtisi Yok 🙈 ve normal Doğum isterken mecburen sezeryan olacağım. Sizler ne durumdasınız?
Gmsozge FerdaElmaBilen benim kızım baya kilo almış doktor istesen de normal Doğum yapamazsın hem sana hem bebeğe zararlı dedi. Gün verdi o zamana kadar kendiliğinden başlasa bile Doğum yine sezeryana alacak :(
Gmsozge ekinnefes benim kızım baya kilo almış doktor istesen de normal Doğum yapamazsın hem sana hem bebeğe zararlı dedi. Gün verdi o zamana kadar kendiliğinden başlasa bile Doğum yine sezeryana alacak :(
Dua ekinnefes bacak arası ağrım var benim de ama sancı filan yok bi anda olacak benim öyle hissediyorum 😂
ekinnefes Fulyag Ben artik lavaboya giderken ağlayarak gidiyorum o derece uzanmaya korkuyorum kalkamiyorum diye 😣😣😢😢
Fulyag ekinnefes sanırım biraz daha dayanmamız gerekecek enerjim iyiyken son günlerde mahvoldum gece karnımın acısından uyuyamıyorum dönemiyorum tuvalet sorunu beni de mahvediyor ama ne gelen var ne giden 🤦♀️
FundaMuminCoskun Benımde son 14 gun bacak aralarım cok agrıyo bazen belımde agrıyo ama sancı gbı degıl hep agrıyo dpgumun artık yavas yavas baslaması ıcın ne yapmamız lazım acaba squat falan yapıyorum ama faydası olurmu bılmıyorum
ekinnefes Dua benim cok afedersiniz popom acıyor annem dogum yaklastigi zaman popo agrisi olur diyo ama ne gelen var ne ses seda
TugbaKnalada Son 9 gün benim de . Hantallık, ağırlık, bel Ağrı'sı vs bir sorunum yok ama geceleri bebeğim iri olduğu için ciğerlerime baskı yapıyor ve nefes alamıyorum ve zor uyuyorum uyandım mı uyuyamıyorum. Biraz önce 2 aile misafirim vardı yemekli sürekli ayakta idim yardımcı da oldular sağolsunlar sadece ayaklarım şişmiş normalde ayaklarım da şişmiyor. Çocuk sanki doğmıyacak gibi rahatı iyi karnımda kaldıkça da kilo alıyor ve sezeryan doğurmak zorunda Kalıcam o Zaman 🙄😏
ekinnefes TugbaKnalada benim bebegin kilosu iyi cok sukur ama bende şişkinlik var oturup kalkip ağlıyorum