anneliko__ aframoms13 gaviscon iç. Sadece mideyi rahatlatıyor kana karışmadığı için bebeğe hiçbir zararının olmadığını söyledi doktorum
Dilekky Benim mide yanmalarıma bir tek rennie nin şurubu iyi geliyor. Şuruba baya duacı haldeyim. Benim doktorum içebilirsin dedi. Siz yine de doktorunuza danışmadan içmeyin bence ne olur ne olmaz.
pelindf Bugün kontrolümüz vardı benim de zaman zaman aşırı derecede yandığı için doktorum gaviscon yazdı bir zararı yokmuş içtim tık diye geçti çok şükür 🤲🏻
Honeyballl aframoms13 yangın söndürme işareti gerçekten cok haklı bir seçenek olmuş 😅 bende yorumları okumaya geldim 😅 yanıyorummm😅
Aleynaerayy22 aframoms13 28. Haftadan sesleniyorum şuan gün içinde sürekli mide borumun cayir cayir yanmasını hissediyorum çok kötü bisey gerçekten elma yiyorum hafifletiyor az sende oyle dene istersen süt benim mideme fayda etmiyo zaten icsemde midem bulanıyor yarım saate
Honeyballl aframoms13 ya aslında benim midemin 26+1 e kadar her seyi normaldi ama soktorum şeker yüklemesi yapandan once iki günlük aclik tokluk seker olcmemi bunu ölçerken de yediklerime dikkat etmememi acma poğaça yağlı gidalar iste börek çörek tatlı ye dedi 🫤 eger sonuçlsr ortalama üstü çıkarsa o zaman yapıcam dedi ve ben normalde mayalı seyler iste serbetli tatlılar yiyemem hep mideme dokunur 🤣 yine oyle oldu 1. Günün sonunda yemek borum yangın yeri oldu 🤣🤣 hala da gecmedi 😓😓😓
Bsraakdre Merhabalar, ben lansor, gaviscon, rennie hepsini denedim malesef çok kötü olunca geçirmiyor. Ama en son yoğurtla nane karıştırıp bir kase yedim gerçekten çok kötü olduğunda rahatlatıyor. Midedeki yanmayı geçiriyor. Bende deneyebilirsiniz. 👶🏻
Esrabudak aframoms13 bende aynı 22haftalik oldum çok kötü mide yanmasıyla karşi karşiyayim ben maden suyu içince çok iyi geliyor geçiyor bende
Hmyhs aframoms13 Ben normalde de mide yanması vs gibi problemler yaşayan birisi olarak elbette bu süreçtede yaşıyorum nacizane tavsiyem süt daha çok rahatsız ediyor eğer rahatlatmasını isterseniz çay bardağının yarısı kadar soğuk süt için yanmanız oldukçada tekrarlayabilirsiniz birde sarı leblebi çok iyi geliyor geçmiş olsun hepimize :)
aframoms13 Hmyhs sarı leblebi ilk defa duydum merak ettim hemen almaya gidiyorum 😂 bende 20 yıl boyunca mide problemleri yaşadım her ay hastanelik oldum yiyemediğim için hep kilo verdim ne zaman hamile kaldım tüm mide sorunlarım bitti hiç bulantı ağrı yaşamadım hayatım boyunca hep ilaçla yaşamıştım bana çok garip geldi. Yanmaya da yeni başladık nazar boncuğu olsun buda 😂
Oykum_06 aframoms13 rennie duo kullanmıştım son zamanlarda kafama dikiyordum 😅 aşırı iyi geliyordu ama
tsmmst aframoms13 sütü öneriyorlar genelde ama o benim midemi daha çok yakıyor. Ben de ne denediysem olmadı önerilen herseyi yaptım bana mısın demedi ilaç kesinlikle istemiyordum ama rennie çiğneme tableti bile işe yaramayınca gaviscon şurup aldım. O da anlık rahatlatıyor bir-iki saat sonra aynen devam. Yapacak bir şey yok sanırım böyle idare edeceğiz.
aframoms13 tsmmst kaç haftalık hamilesin peki ne zamandır kullanıyosun yanş şntermette doğuma kadar sürebileceği yazıyor o kadar uzun kullanabiliyor muyuz o ilacı