Eylembasakoc Sibelcvn kaşar peyniri o kadar kilo aldırıyor mu cidden ya şaşırıyorum valla herkes öyle yazmış 😂 ya şey bende çok kilo almaktan korkuyorum aslında 15 hafta dayız 1 kilo aldım bile
Sibelcvn Eylembasakoc boşver kiloları sağlık olsunda kilo doğumdan sonra da verilir kilom 55 civarıydı hamile kaldığımda dün kontrolde 39+1de 71,5 çıktım mesela ama umrumda değil gerçekten bebişimle sağlığımız olsun kilolar verilir tabi bu durum farklı bi sağlık problemin yoksa diye söylüyorum şeker vs farklı bi durum varsa o ayrı☺️🫶🏻
Sinemmkaya Bebeğin kilosu genetik oluyor Genelde kasar peyniri muz et ceviz balık kilo almasni destekliyor
Leylabngll krdelen41 tam 21 haftalikken mi 400 dedi ve bebek kilolu diye mi kızdı size acaba ? Bende gittiğimde 21+4 ken 450 gram dedi suratı bi tuhaftı ve şeker yüklemesini muhakkak yaptır dedi biraz tedirgin konuştu 😕
EAK Beyzats Yok tam açıklıkla girdim 3dikişim oldu suyum gelmemişti doğum esnasında kuru değildim yani,suyunu doğumdan 15-30dk önce patlattılar(bu arada patlatmak kelimesinden ben çok korkardım meğer delik açmak gibi bi şeymiş) hem kendi yağlı hem de ıslak olunca aktı gitti resmen
123xyz Kaşar peyniri zaten aşırı kalorili bir peynir türü diyet listelerinde asla tüketilmiyor bebekle beraber anneyede kilo aldırması normal he bu arada kaşar içinde en cok katkı bulunan peynirlerden dikkatli tüketmek lazım bebeğe kilo aldıracağım derken fetal sıkıntılara yol açmasın
Evlatlarimcanim Eylembasakoc bebeğimin kilosu azdı haftasına göre 1 hafta da 600 grama yakın almıştı her gün nohut yedim yarım çorba kasesi kadar doktorum da şaşırdı ne yaptın dedi hocam haşlanmış nohut yedim dedim salatasını ya da etin yanına sadece haşlanmış nohut şeklinde
Mnkse1938 31+1 de 1500 geldi doktorum kilosu az kavurma ye dedi.günde 1 muz yiyordum ama Kendim çok kilo aldığım için muz yeme dedi. Benimle aynı hafta olan var mı az mı gerçekten kilosu
EAK Mnkse1938 bence az değil canım 31de 1500 ortalama gibi bişi. Muz sende de kilo yapar sen yulafla çiğ kuruyemişlerle desteklesen daha iyi olur
Mnkse1938 EAK çok teşekkür ederim. Yulaf ve kabak çekirdekli gevrek aldım . İyi gelir inşallah. Doktor öyle deyince evham yaptım normalde çok dikkat etmezdim
Zeyrista Eylembasakoc süt ürünleri, yumurta, kaşar, muz ve kuruyemiş bebeğimin kordon damarlarından 2 tanesi sertmiş yeterli besin alamadığı halde 1 hafta önden gidiyor tosunum tabi damarların açılması için ilaç kullanıyorum inşallah onlar da işe yarar 🥹🐣
Gmz-gmz Eylembasakoc yulafı omlet yaparken içine ince öğütülmüş etinin yulafı var ondan katıyorum krep gibi oluyor biraz içine kefir ekliyorum slmra arasına kaşar koyunca sağlıklı ve güzel bie öğün oluyor 😋
Songulll46____28 krdelen41 ben 20 haftayken gittiğimde 380 gr di gayet güzel kilosu dedi doktorum niye öyle demiş bende anlamadım
Babykalamar krdelen41 bende gecen gun 21 haftalikken gittim 425 gramdi kilosu boyu cok guzel haftasina gore dedi.