Sadomazo860 kilosu çok iyi maşallah. Bende sabahları rokaya bayılırım mutlaka her gün yerim. Ispanak yiyorum tavukta fakat balık baya oldu yemeyeli

Eylembasakoc
Öyle yapınca reflüye de çok iyi geliyor. Yulaf lapası yapıp hindistan cevizli ballı vs taglı niyetine yiyebilirsin ben kahvaltılarda sütlü cevizli yemeyi çok seviyorum ya da öğlen yoğurtla karıştırıp içine meyve doğrayp normalde de tüketirim yabi hamilelikten değil sadece

EAK kaç aydan sonra yemek yiyebildin kusma sorunu çekdinmi
Hiç

• EAK bunu yanıtladı.

Eylembasakoc doktorum bana muzlu süt dedi ben de hemen hemen her gün kahvaltıda muzlu süt yapıp içtim ama şekerli değil ballı ,yumurta her gün mutlaka 1 er 2 şer yedim.haftada 3-4 kaşarlı tost yedim.Kuru yemişler çiğ olanlarından.En çok da üzüm yedim.Benimki Şuan 34+4 te 2.590 gr 🥰

Eylembasakoc benimde bebeğim en son 21 haftalıkken gittiğimde 400 gramdı doktorum kızdı bana çok kilo almıs diye saglıksız bebek için dedi anlamadım gerçekten hicbisey🤷🏻‍♀️

Ben bu saydıklarınızı toplasan ayda bir yemisimdir ama 38+5 de bebek 4100 gramdi anlamadım nasıl bu kadar kilo aldığını

Eylembasakoc ben oncelıkle bır tabaga yulafı doktüm üzerıne muz doğradım sonrasında evımde fıstık ezmesı oluyor sekersız onu koyuyorum az bır tarlı kasıgıylada bal koyuyorsum hafıf tatlandırsın dıye sonrasında sutu ısıtıp tabaga dokuyordum bıraz bekletıyordum yulaflar yumusasun dıye sonrasında yıyordum bazen kahvaltılarda usenıyordum hazırlamaya bu benım ıcın hem pratık hem saglıklı hemde doyurucu canım🥰

krdelen41 485 gr benim bebeğimden bu civarlar çok fazla değil ki neden acaba öyle dedi doktorunuz siz de mi çok kilo aldınız ki

Eylembasakoc süt, kaşar peyniri,muz yiyorum sadece. Şuan iyi gidiyor bakalım 🧿

Snemgokbil sezeryan olacagim 6 kilo olacağını sanmam nazar olur zaten 4 kilo olsa yeter şaka şaka sağlıklı olsun yeter ki 🤲🏻

Eylembasakoc ben peynir ve yoğurt tüketemiyorum direk olarak ama peynirli biseyler yapıp yiyorum onun dışında nohut , süt ,fasulye , mercimek ,balık ve pekmezle peleze derler bizim yörede pekmez un ve su ile bu karışım bana kilo aldırdı kahvaltılarda yiyorum kansızlığa da bire bir yada yoğurt ve pekmez bu tür gıdalar tüketiyorum kuruyemiş de çiğ fındık ve hurma yiyordum hurma erken doğum riski var dediler bıraktım 30haftalikken başlamıştım doğumu da kolaylaştırıyor kiloda aldırıyor tavsiye ederim 30haftalikken 1500dü şuan 33haftalik görüş gününe çok var merak ediyorum önemli olan sağlıklı ve haftasına uygun kiloda devam etmesi dedi doktor bakalım nasıl olacak 🥰🤰

Sadomazo860 maşallah 🥰 bnde geçen gittiğimde 28+3 tu 1185 gr dedi normal gelişim dedi ama böylede gördükçe acaba az mı kilosu diyorum🤔