Verebileceğiniz öneriler nedir acaba ?
Sancılara dayanabilmek için veya dikişsiz( az dikişli ) doğum için ne önerirsiniz ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .
İlk doğumum olacak ve çok tedirginim , tavsiyelerinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim .
    Kkync canim kimsenin doğumu kimseye benzemez ki normal doguma dayanmak acı eşiğinle ilgili bi durum mesela benim canim cok tatlıdır cok zor gelmişti sen acıya dayanıklısındır fazla zorlanmazsin
    Kesi ya da yırtılma için hiçbir şey yapmadım. Ne yazık ki ikisi de oldu bende. Bana söylemedikleri kadar çok dikişim oldu ama 15 günde geçti gitti. Su an 22 gün oldu dikişten kesiden eser yok çok şükür eskisi gibi her şey. Korkulacak hiçbir şey yok kesiden yani.
    Sancıya dayanmak icin ebeleri bir güzel dinleyeceksin 😊 önce odanda cekiyorsun sancını sonra açılma tamamlanınca dogumhaneye götürüyorlar. Ebeler bana açılmayı kolaylaştırıcı hareketler yaptırdılar kendileri de yaptı yanımda İnan çok güzel destek hissediyorsun. Mümkünse yanında kimse olmasın. Benim eltim vardı kapı süsü filan soruyordu o an bana 🤣 sanki benim de çok umrumdaydı o an kapı süsü 🤣 sancı insana acı veriyor ama sürekli değil. Vurup vurup geçiyor arada dinleniyorsun. Sancı anlarında gücünü boş yere bağırmakla harcama. Çünkü bağırınca geçmiyor aksine yoruluyorsun 😊 ben odada sancı çekerken çok bağırdım ama su an düşününce keşke bağırmasaydım kendimi zorlasaydım 5 saat değil 3 saat sürerdi belki o zaman dogum.
    Ebelere nasıl nefes alman gerektiğini sor. Harikasın süpersin demeleri sana güç versin.
    Allah da kolaylık versin sana insallah 🙏🏻 Doğumdan sonra bile vay be helal olsun diyorlar çünkü her yiğidin harcı değil. Güçlü ol 💪
      Cnnckr peki o an kesigi yani makasi hissediyormusun en cok korktugum sey 😣
        Dilacan01 iğne yapıp uyusturuyor zaten kesmeden. Hiç sıfır hissiyat emin ol. Ben makası görünce doktorun elinde direk sordum zaten hissedicek miyim diye. 🤣 makası geri koyarken gördüm meğer çoktan iş hallolmuş haberim yok 🤣 dikiş yapılırken ufaktan hissediliyor ama o sancıdan sonraki rahatlamayla bide bebeğini izlerken hiç umrunda olmuyor.
          Kkync sancilara fln yapilabikecek oek bisye yok 😊 ben dun ilk dogumumu yaptim.epizyosuz. haftalardir perine masaji yapiyorudm firsat buldukca zeytin yagiyla.dunde dr um hint yagiyka masaj yaparak dogum yaptrdi.epizyo acilmadi cok sukur
            Kkync kesi olmaması için perine masajı yapabilirsin. İnternetten nasıl yapıldığına bakıp ya da doktorundan bilgi alıp öğrenebilirsin nasıl yapıldığına. Sağlıkla gelsin 🤗💟
              Babies16 ne guzel bir doktor hangi şehirdesiniz? Istanbul ise doktorunuzu ve hastane adini paylasirmisiniz? Bu arada hayirli olsun saglikla huzurla büyütün bebeginizi⚘
                Cnnckr Allahım bize de o gücü versin inşallah . Bebeğini huzurla büyüt canım gözün aydın 😊 söylediklerini dikkate alacağım
                Babies16 perine masajına ben de başlayacağım . Teşekkürler 😊
                Benim verebilecegim en buyuk tavsiye sancini evde cekmen.Bunu belki herkes soyluyordur ama gercekten arkasi bos degil.Saat aksam 9 gibi suyum gelmisti.Gece saat 2.30 gibi dayanamayip hastaneye gittim.Ve hic sancim yoktu.Mecbur yatisimi yaptirmak zorunda kaldim.Her an dogum olabilir dediler.Saat 4.30 gibi gaz sancisina benzer sancim oldu.Sonra baktim git gide guclendi.Butun sancimi hastanede cektim ve cok kotuydu.Surekli ntsye bagli oluyorsun yatmak zorundasin.Sancini yatarak gecirme.Diyebilecegim bu kadar 😙
                  Cnnckr devlet dikiş atarken genişeyen vajinayıda daraltıyorlarmı
                    Xgrill eskisi gibi görünüyor açıkcası ilk günler neyle karşılaşacağımı bilmediğim için hiç bakamadım bile. Dikişler iyileşti şimdi eskisi gibi görüntü.
                      Cnnckr nasıl bir soru sormuşum öyle şimdi sorduğum soruyu tekrar okudum ve beynim yandı😂😂sanırım uykudan dolayı 😅 tekrar düzelmez ve vajina geniş kalır diye korkuyorum estetiktende korkuyorum ben o doğum anında doktordan ricamı etsem diye düşünüyordum ama devlet hastanesinde olur mu olmazmı bilemedim
                      Esilaminel aminn canim ins saolasn.gercemten dr umdan cok memnun kaldim surekli masajlar yaglarla gittik bu son ayimizda.ama bursa da malesef istantlda deil