Kubrabsyg45 Merve201119 şükür evet canım tüp çikolata yedim uzandım hemen başladı tekme atmaya. Şişkinlik halen vqe ama gaz sıkışması gibi sanırım. Hareketini hissettim ya daha bişey düşünmüyorum
Kubrabsyg45 Frkn15mhmmd10 kasılma ufaktan geçti ama şişkinlik var gaz sıkışması olabilir diye düşünüyorum. Bebiş hareket etti. Ama sertleşme böyle devam ederse gideceğim paylaşırım teşekkürler 🌼
Kubrabsyg45 Mom69 çok teşekkür ederim şuanlık tepki verdi sakin ol diye 😀🌼 sağlıkla kucağımiza aldırmayı nasip etsin rabbim 🥰
muallimehanimmom5 Kubrabsyg45 düzenli hareket olmaması cok normal o haftalar 24 den sonra düzenli oluyor genelde ama bel agrısı için gitmenizi öneririm bi doktora görünün
Kubrabsyg45 muallimehanimmom5 dinleniyorum geçerse Perşembe randevum var sorucam. Ama ağrı devam ederse hemen sabah gidicem. Teşekkürler 😊
Tusami Kubrabsyg45 canım korkutmak istemem ama ağrın şiddetliyse ciddiye al, bildiğimiz bel kasık ağrısından farklıysa ya doktorunu ara, imkanın yoksa acile git. İnşallah herşey yolundadır
Cemre_nur Kubrabsyg45 doktorlar bile ultrason kan testi vs bakmadan yorum yapmıyor burdakiler nasıl bilcek bu tarz durumlarda burda vakit kaybetmek yerine hastaneye gitmek mantıklı bir hareket olur