biranneadayi15 ogretmenHnmm ilk hamileliğimde 16 gün geç döllenme yaşamıştım bendede pco var bu ikinci hamileliğim sağlıklı ilerliyor günü haftasına uygun 4+6 da keseyi görmüştük bile
Yarendemir_q biranneadayi15 benim de 10 gün oldu gecikmem ilk gebeliğimde de 9 gün gecikmişti 220 değerle öğrenmiştim. Adetiniz geciktiğinden beri belirtileriniz var mıydı?
ogretmenHnmm sr00112 bende mavisini aldim bakalım kargoya verilmis haftaici gelir inşallah bende de etkisini gosterir
ogretmenHnmm Asyaninannesi58 bu ay gebelik olmazsa adet olduktan sonra bende mfk takvimini uygulayacağım
biranneadayi15 ogretmenHnmm önceki geç döllenme olan malesef kalbi durdu şimdi yine hamileyim bu geç döllenme değil günü uygun 22 haftalık olduk çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah
Gulsum4321 ogretmenHnmm benimde 11 Eylül canım gelmedi daha test yaptım negatif maalesef pazartesi günü doktora gideceğim. Sen test yaptın mı
ogretmenHnmm Gulsum4321 13 ekimde regl olmam lazımdı 14unde kan testi negatif (0.10) çıktı 4 5 gün falan önce kaset test yaptim o da negatif çıktı daha da gelen giden yok. Bende pazartesi doktora gideceğim inşallah
Gulsum4321 ogretmenHnmm merhaba canım bende adet olmadım dün test yaptım bişey yok sanırım ben stresten falan adet olmadım
ogretmenHnmm Gulsum4321 anladim canım hayırlısı olsun inşallah. Bugün doktora gideceğim bende gebelik yoksa söktürücü verir en azindan
ogretmenHnmm Gulsum4321 canım gittim doktora polikistik görünüm azamaya başlamış şükür tarlusal yazdi sağlık ocağından betaya ve hormonlara baktır gebelik yoksa icmey3 basla dedi esin de sperm testi versin ona göre bakalim dedi