ogretmenHnmm Merhaba hanimlar hepinize iyi aksamlar dilerim. Pco olanlar pozitifi ne zaman gördünüz gecikmenin kacinci gununde pozitife döndü yani?
Rumuz123456 ogretmenHnmm yaklaşık iki hafta gecikmişti test yaptığımda pozitif çıktı doktora gittiğimde yeni oluşmaya başlamış dedi iki hafta geç döllenme olmuş
Ozlem2206 ogretmenHnmm benim geç döllenme olmamıştı hep günü gününe çıktı sadece 6.aydan sonra gelişimi 2 hafta öndeydi ama o genetik durumlardan dolayı biraz iri bir bebekti herkes de geç döllenme olmuyor yani
ogretmenHnmm Tiiffany bir de bende sadece polikistik görünüm varmis hormon degerlerim normal kimyasal gebelik yasamistim ondan sonra adetlerim duzensizlesti
ogretmenHnmm Rumuz123456 bir hafta gecikti benim de gecikmenin birinci günü 0.10 çıktı değer inşallah geç döllenme olur da yükselir
ogretmenHnmm Ligarbawood benim de bir hafta oldu gecikme. Adet günümün ertesi günü 0.10 çıktı değer yükselir mi hiç bilmiyorum keske yükselse 😒
MeetJoeBlack ogretmenHnmm son adetim 30 kasımdı, tam adet gününde sayılır yani 1 ocakta test yaptım hafif silik çizgi çıktı. 4 ocakta da kan verdim 66.80 çıktı.
ogretmenHnmm MeetJoeBlack maşallah ne güzel. Allah’ım bana da nasip olsun cift çizgiyi yuksek değerleri görmek cok amin🤲🏻🙏
ogretmenHnmm sr00112 bir hafta gecikmem var benim de. Gecikmemin birinci günü 0.10 çıkmıştı bi daha da gidip vermedim test