Damlacaa Glbnn2 ama işte herkes sizin gibi yaşıyor son adet tarihi baz alınıyor hafta olarak. Doğum yapılacak tarihte öyle belirleniyor , döllenme olan tarihe göre belirlenmiyor. Sağlıklı gebeliginiz olsun hayırlı olsun
Damlacaa momlife10 Kaç haftalık sayılıyor bilemem ama adetime 6 gün kala kaset testte Silik çizgi ile öğrendim. Kan verdim beta 72 çıkmıştı öyle arttı işte
323832 momlife10 ben iliskinin uzerinden 1 hafta gecince siddetli kasik agrisi yasadim eşim israrla hamilesin diyordu suphelendik 3 gun sonra kan vermeye gittik cikti 7.7 ile ogrendim tam 3 haftalikti son adete gore iliskiye gorede 10 gunluk falandı o değer
_almirasmom momlife10 ben :) test yaptımda sılıktı doktor vajınal baktı ufak kese gordu emın olmamız lazım dedı kan verdım 182 cıkmıstı doktor 2-3 haftalık bır gebelık ve o bır kese olabılcenı soledı
Suheda11 Bende iki gün önce öğrendim. Uygulamaya göre 3+5 günlüğüm. Doktorum pazartesi kan testini tekrarla dedi. Betam 13.93 iki gün öncesi. bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.
Eses90 Suheda11 merhaba hayırlı olsun benimde 2 gün önce 10,15 geldi bugün de 57 geldi sizinki de artar inşallah. Bakalım 2 gündür lekelenmem de var heyecanlı gergin süreçler 🙃
Fatma0505 Suheda11 bende ilk evde test yaptım c ok silikti adedin 2 gün gecikti kan verdim 16.8 1 hafta bekledim tabi evde yine test yaptım gittikçe koyulasıyodu sonra 1 hafta sonrası tekrar kan verdim 244 cıktı biraz tedirginim aslında beta yükselmiş ama son adet tarihine göre 6 haftalığız ama yumurtlama ile hesaplarsak 3 haftalık falan tekrardan kan vericem inş tam yükselir
Fundayakut momlife10 Bende 4 haftalıkken öğrenmiştim evde test yaptım pozitif çıktı gidip kan vermiştim beta 402 çıkmıştı şu an oğlumla 25+1 olduk çok şükür 🤲🏻
Koalammm Kızlar yerleşmede karın ağrısı kasıkta batma gbi his oluyormus aranızda batma hissi olan oldumu olduysa her gün mü hissetiniz yoksa olup geçti mi bı ara benimde batma hissi oldu ama ertesi gün geçti yerleşme olmuş olabilir mi
Glbnn2 Koalammm adet ağrısı gibi bazen sol kasıkta bazen sağ kasıkta anlık belirli aralıklarla diken batıyo gibi his oluyo
323832 77Bebek35 planlı bir gebelikti zaten iliski günümu biliyorum iliskinin uzerinden 1 hafta gecince siddetli kasik agrisi yasadim suphelendim 3 gun sonrada kan verdim
Yasemin__ momlife10 adet gecikmesinden gittim doktora normalde kistim vardı adetim gecikirdi ondan gittim. Evde test yapmama rağmen çıkmadı doktora gittim kan testinde öğrendim
Koalammm Glbnn2 aynısı bende de oldu ama iki gün mü ne sürdü birde ondan önce akşam böyle oturuyorum sağ tarafimda bir ağrı ve şişkinlik hissi vardı ama oyle böyle değildi sonra bidaha olmadı inşallah gebelik belirtisidir heyecanla bekliyoruz bakalım eşimle birlikte 🤭
323832 77Bebek35 adetin 1 gününden baslayarak sayarsak 12.gun gecesi ve 13.gun sabahi iliski oldu baskada olmadi o zaman kalmisim hemen
Elmas94 momlife10 evet 3+3 te öğrendim. Adetime 6 gün vardı, erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı kanda beta 27.80 ile öğrendim şimdi kucağjmda 6 aylık kızım 🌸