Udu Anonim11 öğrendiğimiz an duyurduk ama şuan ki aklım olsa asla kimseye duyurmam dogurana kadar, çünkü dikkat ettim ne zaman bişey paylaşsam 2 gun rahatsiz yattim hastanede aldım soluğu şimdi hamilelik fotomu bile paylaşmıyorum çekimleri de doğumdan sonra paylaşıcam herkes sandığımız kadar iyi gözle iyi niyetle bakmıyor nazara inanirim.
Gnlvn 22 haftamdayım dün belli etdim, kıbrısda baby shower yapmistim o video ile paylastim yakinlarimla ilk hamileligim baya şok oldular nasıl sakladın diye😁. Aslında hep paylaşım yapıyorum sadece göbek hiç çıkmadı hala diye anlayanda olmadı🌝😁
Gamzeerdgn Anonim11 ben nazara çok ınanıyorum asla paylaşmam bu saatten sonra ilk ogrendıgımde paylaştım düşük tehlıkem oldu aynı hafta içinde eşim uyardı paylaşma dedı sonra cinsiyetini paylaştım akşamına bır dünya problem oldu en son ismiyle ilgili kıyafet Storysi attım eşimle muhabbet ederken nazar deger dedi yok falan dedim bı saat sonra kanamayla acılde aldım soluğu daha da tövbe ettim asla paylaşmam kendi resmini dahi paylaşmıyorum her zaman bısey çıkıyor elım karnımda gezerken foto paylaştım aaa ne güzel hamılelıkte rahatsın vs dediler gezıyorsun bızım öyle böyle gectı dedıler sonra da bu problem çıktı ıkı aydor erken doğum rıskınden dolayı markete dahi çıkmam yasaklandı nasıl bı gozlerı varsa mübarek 😏
Dmttthemum Gamzeerdgn ben de nazara çok inanıyorum artık insanlarla hiçbir şeyimi paylaşmıyorum paylaştığım ve şahit oldukları güzel anlarımın hepsi mahvoldu
Annesininportakali53 Anonim11 5 aylıkken fotoğraf atarak paylaştım ama bebeğimin fotoğrafını paylaşmadım kendi fotomu gobusumden anladılar zaten çok sık kullanırım ama nazarada inanırım
bilghrz Anonim11 ilk gebeligimi herkese duyurmustum bos gebelık oldu hatta yakın arkdasımın senelerdir cocugu olmuyordu mecbur o da duydu tepkisi kaderine bak hemem tuttu cocuk dedii ondan sonra zaten benım gebelık bos cıktı yanı iyi göz var kötü göz var sımdı yeniden hamıleyim daha kimseye demedik ailelere bıle soylemedım nasıpse devam edersede cinsiyeti ogrendılten sonra paylasım yapmayı düşünüyorum
balkizinbebegii Anonim11 ben meslek olarak yapıyordum instagram işini. Fakat o kadar çok nazar çektim ki kendim korktum bir süredir uzaklaştım kendimi bile paylaşmayı bıraktım. 4,5 aylık oldum ama hamileliğimi de paylaşmadım düşünmüyorum da. Göz değer bebeğime bişey olursa kendimi suçlamaktan yaşayamma herhalde Allah korusun böyle daha iyi doğumca herkes öğrenir 😊
minikpankekim Anonim11 4.ayimdayim hala hicbiyerde duyurmadim gerekte duymuyorum. Bi kac cok yakin arkadasim var bilen bide ailem falan. Geriside cokta onemli degil yani
Deletedmom_31 Haftadayım. Hala paylaşmadım🤭 nazardan falan değil de mahrem bir durum gibi geliyor bana. Beni günlük hayatta aylarca görmeyecek kadar uzağımdaki birisi ile neden böyle bir haberi paylaşayım ki? Doğunca haberi olur zaten olması gerekenlerin…
Mucizebebek2 Anonim11 bende aktif kullanıyorum ama karar veremiyorum cinsiyetini öğrenince mi paylaşım yapsam diye
Zln2152 Anonim11 ben senin yerinde olsam hiç paylaşmam ilk gebeliğimde 26 haftama kadar hiç bir problemim yoktu ne benim ne de yavrumun. En son fotoğraf paylaştım arayan arayana mesaj atan atana aradan 4 gün geçti bebeğimi erken doğumla kaybettim. Göz var nazar var haset insan çok var her ne kadR akraba olursa olsun. Özelin sende kalsın kuzum gerek yok yaymaya inşallah da yavrunu sağlıkla kucağına alırsın ❤️🫶
Heraa20 Anonim11 eşim bu hafta yani 31. Haftada evlilik yıldönümümüz olduğu için foto paylaşıp duyurdu ben halaaa paylaşmadım bi şey 😂
duygukaratas Anonim11 benim ilk hamileliğim ve hiç paylaşım yapmadım birşey olmasından korkuyorum nazar değer diye sadece cinsiyetini öğrendiğimde bi şarkı ile paylaşmıştım bir kızım olana kadar diye o kadar onun dışında paylaşım yapma ihtiyacı duymadım benim düşüncem eşimde aynı düşüncede kimi masallah diyor kimi hiç birşey zaten karnım belli olduğu için her resimde hamile olduğum anlaşılıyor 22.3 haftalık olduk ❤️
Ozgeomur Anonim11 ben çok aktif kullanıyorum. Satış sayfasıyım. Test yapmadan önce kızımı video çekip atmıştım kardeşle ilgili biseyler söylüyordu. Bir sürü mesaj almıştım hamile misin diye değildim o zaman yani bilmiyordum sadece kızımin önünde kardeş meselesini konusmustuk diye öyle konuştu. Ama sadece tanıdıklar biliyor bı daha bu konuyla ilgili bişey paylaşmadım. Duyurmadım yani. Nazara negatif enerjiye cekememezliğe inanan bir insanım cesaret edemedim açıkçası.