Anonim11 3 ay oldum sizce instagram da haber vermek için erken mi yaa. (Sosyal medya da özellikle aktif olan kişilere sorum) Çünkü hiçbir fotoğraf paylaşmayan bu durumu da paylaşmaz çok aktif olduğum bir mecra o yüzden kullanan kişilere sorum
Eldgrn Anonim11 3 ayımda duyurdum o zaman ilk öğrendiğim zamanları paylaştım yani 4 ayında cinsiyetini öğrendim 3 ayda onu paylaştım millet şey zannediyordu beni yine hamile zannediyordu hani daha 5 6 7 haftalık telefonla veya yüz yüze kiminle konuşsak sen daha yeni hamile değil misin diyorlardı 🤣🤣🤣 Zaman geçtikçe 1 ay önceki şeyi paylaşıyorum yani şu anda da ama story falan paylaştığımda olduğum haftaya yazıyorum yani artık
Crescent96 Anonim11 ilk gebeliğimi cinsiyeti öğrendiğimde paylaşmıştım bunuda öyle yaparım büyük ihtimalle 😊
1erkekkannesiiii Anonim11 ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri küçük küçük videolar çekiyorum ultrasonda bebek alışverişi yaparken testleri göbüşlü hallerimi falan 🤗 doğuma kadar devam edip güzel bir video oluşturup doğum sonrasında paylaşmak istiyorum 🥰 ailem yakın çevrem biliyor zaten ama çok yaymak istemedim ne olur ne olmaz
Anonim11 Crescent96 ay akrabalarım hep nazar ederler fesat insan çok diyip duruyorlar arada kaldım çok
Crescent96 Anonim11 yani zaten büyüklerimiz hep der ya bebek iyice tutunana kadar ilk 3 ay söylemeyin herkese diye bende o kafadayım biraz bence doğru güzel gözle baktığın zaman bile aslında nazar değebiliyor göz enerjisi ☺️
Strawberry2022 Anonim11 yani kimse beni nazar etmez herkesin hayatı çok şükür benden çok daha iyi ve zaten de fesat bir akrabamız yok hepsi aile gibiyiz yani bütün akrabamı ailem kadar seviyorum aile sayılıyor akraba sayılmıyor benim için o yüzden herkesi söyledim zaten ama eşim çok paylaşma falan diyordu bilmiyorum ilk başta he dedim ama sonra dedim ki o bebek yaşamak istese hiçbir şey onu vaz geçiremez
Zln2152 Anonim11 ben senin yerinde olsam hiç paylaşmam ilk gebeliğimde 26 haftama kadar hiç bir problemim yoktu ne benim ne de yavrumun. En son fotoğraf paylaştım arayan arayana mesaj atan atana aradan 4 gün geçti bebeğimi erken doğumla kaybettim. Göz var nazar var haset insan çok var her ne kadR akraba olursa olsun. Özelin sende kalsın kuzum gerek yok yaymaya inşallah da yavrunu sağlıkla kucağına alırsın ❤️🫶
hayallliiim Crescent96 ahaha işte bu ben 23. Hafta geçen kaynanama dedim daha 22 de başka kimseye demedim 🤣🤣
Serap-Yigit Tercih meselesi. Ben gördüğüm hamileye anca dua ederim. Ama ben duyurmadım hamile halimi paylaşmadım hiç 36 haftalığım. Kendimi hep paylaşıyorum da karınlı paylaşmadım 🙂 kötü kalpli insanlar var tabi ki. Genelde 3 aydan sonra duyuyorlar
Evinamin031120 Ben 6.5 aylık hamileyim duyurmadım selfie atarken bile aman göbeğim görünmesin diyorum ben yıldızı çok düşük bir insanım biraz hasssas yaklaşıyorum duruma.
hayallliiim Anonim11 valla dayandım ay her kafadan bir ses kürtaj oldum Mart’ta etrafımda iyi dediklerimin bile boş konuştuğunu gördüm kimsenin eşsiz fikrine ihtiyacım yok bak burada herşeyi soruyor ve bizzat tecrübe edenlerden öğreniyorum ondan o zaman böyle bir karar almıştım az göbeğim belli artık boş salaş giyiyorum ama bakalım gittiği yere kadar
Elaa_gozz Anonim11 ben de çok aktifim ama pek duyurma taraftarı değilim direk ufak ufak şeylerle paylaşım yapıyorum bir şeyler aldıkça ☺️
kedilianne_ Anonim11 8. ayda belli ettim İnstagram’da. Tabi görüşemediğim, uzakta olanlar vs hep şok 😂