Maliefem ramonun_annesi ben 36 haftalik doğurdum kuveze falan alınmadı canim doktorun madem korkuyor neden ciğer geliştirici igne vurmuyor
ramonun_annesi Asim_Mehmet sancım başladı yine hastaneye geldim 4 cm açıklığım varmış yatırdılar kızlar
Annesininportakali53 ramonun_annesi rabbim yardımcın olsun kuzum madem böyle birsey var niye ciğer geliştirici vurmasınlar sancılarını durdurmadilar anlamadım allahin izniyle hicbirsey olmaz sen içini gönlünü ferah tut
Cgdm34 ramonun_annesi annen su durumda yegenlerını degıl senı dusunmek zorunda .bence annenızı arayıp durumunuzu anlatın . Yegenlerınıze ıllakı bakacak bırı vardır . Suan sız teksınız bu konuda oncelık senıj olmalı cnm☺️👍
ramonun_annesi Asim_Mehmet normal doğum olacakta işte erken diye ilaçlarla doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Asim_Mehmet Hiç mi bir kız kardeşiniz, kuzeniniz, akrabaniz, arkadaşınız yok ? Yoldan geçene rica etseniz bir gece refakatcilik yapar be !
ramonun_annesi Asim_Mehmet var her biri işim var o bu diyor burda bitane arkadaşım var onada oğlumu bıraktım kadın çocuğuma bakıyor sağolsun zaten çocuk hastane ortamına da gelse sıkıntı o yüzden oğlumu arkadaşın evine bıraktım