Zemzems araştırtmadım bile ama şuan saplıksız gebeliklerimin sebebini bilmek isterfim. Düşüğüm başladığında gitmiştim daha bi damla kanı gördüğüm an adana da devlet hastaneleri o kadar da ilgili değil. Hatta ilgili değil. Özel’e gidince durumun değişeceğini de bilmiyordum. Doktor düşecek yapacak bişey yok dedi ultrasonda bile bakmadı. :) Düştü bebeğim sonra öğrendim durdurulabilir miş:) konu üzerinde durmamaya başladım ondan bi süre sonra kimyasallarım oldu zaten. Test yapıp olumlu sonuç alıp sağlık ocapında kan verip ertesi gün sonuçları almaya gidip betamı görüp o mutlulukla eve gelip kanama başladığonı gördüğüm oldu. Başka problemlerle de boğuşuyordum o yüzden doktora gitmedim. Sonra da çocuk düşünmediğimiz aklımızda bile olmayan bi anda hamileliği öğrendim. Yani uzun lafın kısası kimyasalın psikolojinizi etkilenmesine izin vermeyin. O psikolojiyi inanın çok iyi bilirim. Söylemesi kolaycılardan değilim. Kimyasal mı düşecek mı korkusuyla sabah kan verdiğim halde akşamında acile bahaneyle gidip yine kan verdiğimi bilirim. Ve o kadar üstüne düştüğüm hiç bir an olmadı. Belki de o kadar üstüne düştüğüm için olmadı…. Kendizi yıpratmayın. Dediğim gibi ben saymadım dahi kimyasallarımı. Bilmek istememin tek nedeni de acaba sorun neydi neden sağlıksız oluyordu döllenme bu.