girl_boy_annesi Annesininportakali53 Bence 3 kilo üstü doğar canım sağlıklı olsunda çok önemli değil Zaten doğunca güzel kilo alıyorlar 🥰
Arife2736 Annesininportakali53 alırsın alırsın annesi sen üzülme Rabb’im sağlık versin az kaldı kucağımıza alicaz yakında
cimcimemmmm Annesininportakali53 canim hic stres yapma . Benimde 32 de 1750 ydi . Dogumuma 4-5 hafta vermsiti doktorum. Gecen hafta kontroldeydim cok üzüldüm stresten olmali ki dun nişanim geldi 😔 acil hastaneye yatirildim. 1 cm acikligim var dogumu bekliyoruz. Suan 33 üm sakin uzulme sende bebisin karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi
Annesininportakali53 cimcimemmmm hay Allah inşallah hicbirsey olmaz çok dua et dualarimdasin canım allahin izniyle sagsalim alalım kucaklarimiza
cimcimemmmm Ve o kadar dikkat ediyordum ki beslenmeme et tavuk gunde 2 yumurta 2 br süt yoğurt badem kuruyemisler soda meyvelr muz her sey yiyip dikkat ettim. İlk haftalarda hep iki hafta onden gidiyordu son bi kac hafta gerileme olmaya başladı haftasına göre geri geliyodu. Biz stres yaptıkça daha da kötü oluyor. O yüzden zamanında ve saglikla gelsinler
Annesininportakali53 cimcimemmmm aynı dediğin gibi kuzum bende aşırı dikkat ediyorum dediğin herseyi yiyorum fazlası var eksiği yok benimde önden gidiyordu bu hafta 1 hafta gerilemiş 1 haftadır gribim zor geçiyor doktor oda etkilemiş olabilir dedi baktı kordonuna suyuna beslenmesine herseyi mükemmel büyük ihtimal siz minyonsunuz diye bebekte genetik minyon tipli olacak dedi asla stres yapmıyorum o iyi olsun yeter sonucta 4 kilo dogurmaya niyetim yok benim sadece kuveze girmesinden korkuyorum erken doğum olursa
yaasemin Annesininportakali53 bende 33 de gittim 2.300 dedi kilosu haftasıyla uyumlu sağlıklı olsunda kilosunu alır bi hafta ileri bi hafta geri oynayabiliyor sağlıkla alalım kucagimiza 33+2 bende
Arzu_uu Annesininportakali53 bende az önce doktordan çıktım 27+3 üm doktor 1250 gram dedı bir ayda kendim 5 kilo aldım doktor çoğu şeyi yasakladı gerçi çok zaten yıyen biri değildim umarım kiloları ıyı olur bebeklerimizin
Bebegim_gulay Annesininportakali53 33+2 de 1950 çıktı kilosu 42 cm boyu , Kordon dolanmış boynuna şuan sıkıntı yok dedi en fazla 2500/2700 civarı doğar dedi , kolosunda değilim sağlıkla gelsin de başka bir şey istemem
Annesininportakali53 Bebegim_gulay doktor bana 3-3.5 doğar beslenmesinde kordonunda suyunda hiçbir problem yok bu haftadan sonra birden alıyor ama minyonsunuz milyonda olabilir birden de kilo alabilir dedi. Kordon dolanması varsa sık takipte olman lazm kuzum merak etme allahin izniyle birsey olmaz
Bebegim_gulay Annesininportakali53 maşallah sizin bebisinize , aynen hareketlerine dikkat edeceğim bakalım inşallah 1 hafta sonra kontrole gideceğiz düzelmiş olur. Teşekkürler 😊
cimcimemmmm Annesininportakali53 bende öyle hep stres yaptım ya kuveze girerse diye . Bir de ben şehir dışına geliyorum . Selametlik düşüneceğine hep dedim gunluk süt götürmem gerekecek eşimin işi de uzakta ve izin konusunda sıkıntı yaşıyoruz çoğu zamn. Hep bunlari düşünmekten 😔o yuzden hic hiç dusunme canim olumsuz şeyleri onuruna birak akışını bulur.
cimcimemmmm Annesininportakali53 Amin Allah razı olsun kuzum . Rabbim sana da tum annelerimize de selametlik versin yavrularımızın bizlere bağışlasın guzel Rabbim 🤲
Ummu_gulsevinc Annesininportakali53 sağlığı yerindeyse kiloyu kafana takma bence anne baba minyonsa zaten bebekte minyon tipli oluyor bence doğuma kadar 3 kiloyu bulur bebeğin
Annesininportakali53 Ummu_gulsevinc herseyi yerinde kuzum suyu besin akışına baktı gayet iyi kordonunda sorun yok hareketleri kalp atisi herseyi yerinde doktorda siz minyonsunuz sadece biraz minyon tipli olacak dedi ama bu haftadan sonra birden artış oluyor alabilirde birden yada minyon olur ama gelişimi ve sağlığıyla ilgili hiçbir problem yok dedi 🥲
Ummu_gulsevinc Annesininportakali53 çok şükür bazen bende diyorum acaba kilosu azmi diye sonra bakıyorum bin bir çeşit hastalık var bebekler hasta doğuyor sonra diyorum sağlık olsun yetrki zayıf doğsun yetrki canı içinde olsun dünyaya geldiğinde de aynı şekilde yetrki hasta olmasınlar zayıf olsunlar
Annesininportakali53 Ummu_gulsevinc kesinlikle haklısın. Yeterki sağlıklı olsunlar dünyaya gelince birden alıyorlar
Bebegim_gulay Kızar 5 gün önce 1950 çıkmıştı kilosu , dün gün boyu sertleşme olduğundan acile gittim nst çektiler birşey cikmadi şükür , fakat kilosu 2500 dedi şaşırdım 5 gün içinde bu kadar farkedermi
Annesininportakali53 Bebegim_gulay ay valla benimde 1955 çıkmıştı doktor minyon olacak demişti 33+4 tüm çünkü nst temiz suyu kordonu beslenme akışı mükemmel demişti bu cuma tekrar gidicem bende belki kafasını gömmüş diye tam olcememis te olabilirim demişti inşallah benimkide öyle çıkar valla şuan bende şaşırdım 2500 çıkmasına ve çok sevindim valla☺️