EdaYgc Off Allah’ım bana da nasip etsin bırakmayı inşallah ya ben hala içiyorum 😔 resmen aşeriyorum bırakmak istiyorum ama nedense olmuyor 20 haftalık gebeyim
Ezollitaa EdaYgc ben de 30+5 tiksinme vs olmadı hatta 20li haftalarda her zamankinden daha çok canım istiyordu. Ancak şimdilerde içmiyorum aklıma bile gelmiyor. Hareketlerini hissettikten sonra kendi kendime bıraktım 🥹
sznadr bademli_puding hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. 2 3 hafta sonra da bulantılarla tiksinme geldi zaten ama 12. 13. Haftalarda o tiksinme geçti maalesef. Benimde canımın istediği zamanlar oldu ama 1 tane bile içmedim. 37. Haftadayız şuan da.
Melisagonultas1 bademli_puding sigara neyin yaninda iyi gidiyor mesela? Ben maalesef kahve cay arkadas ortamim hepsini bir anda biraktim daha 1 tane arkadasimla bilr cikip kahve icmedim 2 haftalikken ogrendim 4 haftalikken biraktim suan 13+3 😪 aklima bile gelmiyor bir tek sinirlenince o da hakim oluyorum
krdelen41 bademli_puding 22 haftalık gebeyim hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım aşırı çekiyor bunalıma giriyorum bazen ama yapcak bisey yok bebeğimin sağlığı önemli olan