bademli_puding Kızlar ben normalde sigara içen biriyim ama 4+2 gebe olduğumu öğrendim zaten bi tiksinti oldu pek içemiyorum ama gün içersinde bazen canım istiyo bırakmak istiyorum bi öneriniz var mı
PapatiA bademli_puding bağımlısıysan canın ıstıyosa bırakman zor yolun başındasın şey al de mfk nın sigara ıcenlrr ıcın bı ılacı onu ıctın mı tıksınıp ıcemıyormussun hamıleler ıcın uretmıs Gercı ben tek tık ıctım bırakamadım ama sen bı dene iyi olur
Mello29 bademli_puding 19+2 deyim ben de 4.haftada hamileligi ögrendim bıraktim tiksinmedim bile sadece baska bir secenek düsünmedim yani siz de hic burda yazanlari okumayin ve baska bir secenek oldugunu düsünmeyin ve bırakın gitsin 2 hafta zorlanacaksiniz sonra hersey kolaylasacak emin olun.
Ayseguloprl_ bademli_puding tiksinmeniz olduysa bırakırsınız tamamen benimde aynıydı tiksinme olmuştu ama içiyordum az az canım istiyordu şimdi 15haftalığız ve aklıma geldikçe iğreniyorum nasıl içtim ben bunca zaman diyorum
Damla1995 bademli_puding ilk zmnlae icemedim sonra gene basladim ortalarda. Smdi 38 haftaligz ve son 1 aydr nrdeyse icemiyorum gubde 2.3 tane belki
bademli_puding Mello29 bende senin gibi düşünüyorum içmiyorum aklıma gelince midemi bulandırıyorum ki istemesin canım 😂😂
PSerenity bademli_puding 5.haftada bıraktım 1 haftada en fazla 1 2 dal içmişimdir en son sigaramdan bi duman çektim tiksindim o gün bugündür içmiyorum 8.haftadayım inşallah bi daha başlamam
Asyaninannesi58 bademli_puding ay ben de sigaradan normalde nefret ederim. Hamileyken canım sigara çekmişti bi kere içmiştim 😂 hala kokunca içesim geliyor Allahtan çevremde çok içen yok😂
denizasigi bademli_puding ogrendigim saniye direk ağzıma sürmedim. bebeğim için dayandim 8 aya yakındır içmiyorum 🥲
efemoms_ bademli_puding canım hayırlı olsun bende kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim zaman ilk başta bırakamadım ama sonra kendimi zorladım sürekli kuruyemiş meyve falan yedim o şekilde bıraktım eşimde kullandığı için biraz zor oldu ama şükür ki bıraktım inşallah doğumdan sonra da içmem bi dene istersen ben canım istedikçe ya kuruyemiş ya da meyve falan yiyorum bu şekilde bastırıyorum belki işe yarar 😊
gorkemcim bademli_puding bende sigara iciyordum bebegimi ogrendikten sonraki ikinci gun biraktim cok zorlandim neredeyse sigarayi icmeyip yiyecek gibi oldugum zamanlarim oldu ilk zamanlarda ama elimi bile surmedim su an 35 haftalik hamileyim bir tek bile icmedim ki hamilelikten once bir paket iciyordum duzenli
Udu bademli_puding bi tiksinti olmadı ama 1 aylıktı öğrendiğimizde direkt bıraktım şuan kokusuna bike tahammulum yok