minikmucizemmmmmm Edaap hımm anladım canım hayırlı sonuçlar alın inşallah. Ben dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür 🤲🏼
Edaap minikmucizemmmmmm amin inşallah canım.Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah.
Tcher123 minikmucizemmmmmm canım hayırlı olsun 💕 transfer sonrası neler yaptın biraz bilgi verir misin 🥹 bir de ilk transferin mi
Neva_ ballibocek meraba zoladex hangi eczanede buldunuz şuan bulamıyorum depolarda bu ilaç yok yardımcı olur musunuz
ballibocek Neva_ ben 15/03/2022 de kullandım, uzun zaman önce idi. Fulya’da acıbademin karşısında bir eczane vardı oralarda sormuş ve direkt bulmuştuk
ballibocek Neva_ Fulya tam bir tüp bebek cenneti olduğundan bi oralara sorsanıza, fulya’da Selen eczanesi var, Asuman ecz var, nispet ecz var, telefonla bir danışarak ayırtabilirsiniz bile..
ballibocek Neva_ Neva_ aaay hadi çok sevindim :)) tam girdim yazacaktım no’larını, gugıldan bakıcaktımmzaten ben de o arada siz halletmişsiniz. ) Çok sevindim. )) Her şey yolunda gitsin dilerim :))
minikmucizemmmmmm Tcher123 teşekkürler Allah razı olsun 🤲🏼 İkinci transferimdi bu çok şükür tutundu. Ben çoğunlukla yattım ilk 3 4 gün özellikle sadece tuvalete kalktım evin içinde biraz yürüdüm. Test günüme kadar duş almadım ne kadar etkiler bilmiyorum ama bi arkadaşta aynı şekilde yapmıştı o da 9 haftalık şu an. Bol su içtim paketli hiç bişey yemedim meyve fındık fıstık ceviz badem öyle şeyler yedim hep bide her gün avokado bir tane yumurta yedim ilaçları düzenli aldım saati saatine. Hiç iş yapmadım uzandım çoğunlukla. Doktorum buna gerek yok demişti ama ben kendim öyle yaptım. Tutundu miniğim çok şükür kucağıma almakta nasip olsun🤲🏼
Tcher123 minikmucizemmmmmm amin canım amin inşallah hayırla al kucağına 🥹 çok seviniyorum böyle haberlere denk gelince 💕 benim de ilk transferim olacak o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum merak ediyorum 🥹 çok teşekkür ederim bilgilendirme için 💕🌺
minikmucizemmmmmm Tcher123 rica ederim canım benim rabbim seninde yüzünü güldürsün çok zor yıpratıcı bir süreç gerçekten ama sonuç pozitif olunca insan her şeyi unutuyor hep rahat ol rabbim can versin nefes versin bide ben hep Meryem suresi açıp dinledim tesbih çektim öyle işte güzel haberlerini bekliyorum❤️
Tcher123 kartanesi22 canım hayır daha olmadım 13 gündür estrofem kullanıyorum yarın kontrole gideceğim çok heyecanlıyım 🥹🥹 acaba bu hafta içerisinde transfer olur mu estrofemi daha çok kullanmam gerekir mi onu bilemiyorum