arbustoo temizlik ürünlerinde e bebekten penaten marka ürünleri aldım bir çok markaya göre efsane iyilerdir. bebek bezi de huggies bulmaya çalıştım 3 paket bulabildim küçük marketlerde yanında bambo nature bir paket aldım. ilk 6 ay biraz fazla dikkatliyim bu konuda sonra daha hesaplılara geçerim. ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve su.
Ekobero85 Şampuan bioderma kullanıyorum çocuklarıma bebeğimede onu kullanıcsm çoğu şampuandan daha temiz içeriği ve uygun göğüs kalkanı philips avent ve lansinoh krem ıslak mendil ebebekten babyme koliyle alınca 6 ay gidiyo 🤗tecrübeli bi anne olarak benim kullandıklarım bunlar bez tamamen tecrübe işi her bez ger bebeğe yaramıyo
Marbled Anneyimm bencede parfüm içerikli ürünler bebekte ileriye dönük bronş hastalıklarına yol açabiliyor ayrıca pudra kullanmanızı da önermiyorum ben almadım tabi siz bilirsiniz.
Anneyimm Marbled pudra bende almadim tavsiye edilmedigi icin yumusatici almstm ya napiyim bizim camasrlarda kullnym😂
mehtap28 Serpilcnkaan sampun, losyon, yag, krem bunlari mustela tercih ettim cok arastirmistim deterjan dalan rocy Bez sleepy merhaba bebek seti aldim bittikten sonra Goon markayi denemek istiyorum