Neseyakut Serpilcnkaan ben bezi sleepy aldım. Şampuan pişik kremi ve vücut yağını mustela dan aldım. Deterjanı da e bebek in kendi markası dan aldim
Muhasebeci Serpilcnkaan bebek bezi sleepy deterjan dalin diğer bakım ürünlerinin hepsini sebamed aldım canım ☺️
HuriyeTrkolu 91ilmiye https://www.dermokozmetika.com.tr/bio-oil-cilt-bakim-yagi-125ml?gclid=EAIaIQobChMIjP3kmu_-3QIVjBDTCh1jfQ_JEAkYASABEgK9WvD_BwE bundan canım
Ayminaa Serpilcnkaan nası alıştırırsan öle gidiyor sleepy yada bimin bezini alacağm. Çok şükr durumum var ama gereksiz görüyorm bazı şeleri. Islak mendilde almayacağm pamuk yeterli😬
Marbled Ayminaa valla bizim burda çok zengin bi aile yaşıyor hatırı sayılır derecede zenginler.adam istese bez fabrikasını alır ama bimin bezini kullanıyorlar. Yani çok pahalı ürünler çok kaliteli anlamına gelmiyor. Bebeğin cildiyle uyumu önemli bende bimden aldım😁
Efuli53 Serpilcnkaan ben cooooook arastırdım ayrıca 3yıgenm var her bezı fıyatı bılıyorum suan tek aklıma yatan sadece ebebek magazalarnda ve web sıtesınde satılan türk malı olan baby&me marka bez. En uygun ve güvenilir o gelıyor bana. Deterjanı sampuanı sabunu herseyı var o markayı kullanmayı düşünüyorum.
HuriyeTrkolu 91ilmiye ben ürünü göstermek için o linki attım alacaksanız araştırın zaman zaman indirime giriyor bazı siteler de
ZeynepSabancay Serpilcnkaan şampıan sebamed pişik kremi fito krem detrjam ve yuöuşatıcı da unibaby kullanıyorum . Memnunum
Marbled Serpilcnkaan şampuan dalin papatya özlü, pişik kremi sebamed, ıslak mendil sleppy, deterjan dalan roxy (bitkisel), valla bezi de bimden aldım çok övenler oldu inşallah iyi olur o da jeny&weryy
Marbled Anneyimm en iyi göğüs ucu kremi lansinoh.tabi doğumdan önce kullanmaya başlamak daha iyi oluyormuş birde bal mumu satılıyor memelyn çok iyi olduğunu kullanan bir arkadaşım tavsiye etti.
Gzmerdm Çok yogun arastırmalarım sonucu asla kımyasal urunler kullanmaayı dusunmuyorum ciddi oranda zararlı yenı dogmus tazecık cıldıne cıgerlerine kımyasalı surmek istemıyorum. Piyasada çok ürün var ama tüm belgelerıyle incelediğim ve kafama yatan ersağ nın ürünleri herseyı var tum hazırlıklarımı ondan yapıyorum.