Muhasebeci Habis07 canım göbekten yapmak zorlayabilir bacaklardan yap. Biraz acıyor ilk zamanlar ama sonra alışıyorsun ...
Bouquet Habis07 Damara denk gelince morarmalar beze oluşumu ve iğneye kan akımı tarzı şeyler olabiliyor canım.Ben 37 haftalığım en baştan beri göbekten vuruyorum 😊
Habis07 Bouquet oylemii ya doktorum vana yapma artık dedi ama gıbegm hem az acıyor hemde morarmıyor bebege ulasmaz aten ama blemedim kolum okdr morardı ve aıcıyorki ıkı ıgne cope gtti bugun ici kan doldu ignelerin brden
Habis07 Yenianneyimmm gobek evet ama su an gep gerginşz ya bebege ulasmaz ama genede dktor yapma dedi bana ama bacak cok acıyor kolda cürüdü valla
eminergunn Habis07 cnm video izleyebilirsin yapacağın yeri sıkıp 90derece açı ile iğneyi batırıp sıktığın elini bırak ve öyle ver ilacı bacaklarından yap göbekten tedirgin oluyorsan
Bouquet Habis07 Canım damara denk geliyordur ondan içine kan doluyordur . Ben valla en başından beri vuruyorum hiç zorlanmadım 9 ayda belki 2-3 anca morarmıştır . Ne zararı olabilir ki çocuk 7 kat içerde 🤷🏻♀️
Yenianneyimmm Habis07 bilemicem canım ben şuana kadar hep karından yaptım 22 haftaya girdim sonlarda ne olur bilemem bakalım
Miss Habis07 ben göbekten oluyorum kolum çok çürüdüğü için 22 haftadayım sürekli gobekten yapiyoruz bi sağ taraf bi sol taraftan