Hayalmi Zeynepx99 bende 11 haftalıkken gittim 12 görünüyordu usg de . %70 kız olduğunu söylemişti doktorum 16 haftamda kesinleşti 🥰
Zeynepx99 Hayalmi bana da detaylıda belli olur dediler pazartesi detaylı usg var bakalım hayırlısı olur inşallah 🥹❤️
Tusami Zeynepx99 12+4 te kesin erkek dedi 🙏bir kızım var çok şükür şimdi oğlumu bekliyorum ☺️ Erkek gördüyse doktor pek değişmiyor kızlarda bazen yanılma payı olabiliyor bu haftalarda tam gözükmüyor. Yine de 15.haftada randevum var değişmez herhalde
Mavimilena Benimde 12. Haftaydı dr %90 oğlunuz olacak dedi sonradan bir daha acaba mı bile demedik oğlumuz oldu çok şükür😊
Sevgiliya Benim ilk gebeligimde 13. Haftada %95 kız dedi 16. Haftada netlestirelim dedi kızım oldu . Şimdi ikinci gebeliğim 13.haftda %80 kız dedi seferberlik ilan eder gibi herkese soledim 😆2 hafta sonra 17.haftada kontrolüm var umarım değişmez 🤲🧿
Zeynepx99 Sevgiliya hahahah benim ilk gebeliğim bende de %’deli oldu ben de şimdiden söyledim içime de hep kız doğuyordu değişip de süpriz yapmaz umarım fındık 🥹🤌🏼