irembzc Kızıma isim arayışındayız Miraç ismi kızlara konur mu sizce yoksa erkek ismi midir? Çevremde kızlarda var Miraç olan
irembzc Lavantam20 anneoluyorum- desertrain Tiiffany Hem kaynanamın adı hem de kuzenimin adı ama herkesten aynı tepkiyi alıyorum erkek ismi diye koymasam kaynana darılacak şaştım kaldım valla ya
anneoluyorum- irembzc eşiniz ve siz beğeniyorsanız olabilir tabiki isim için kayınvalideden vs etkilenmeyin bence bu isim içinize sinmiyorsa kırılsınlar boşver
Minikmucizelere irembzc miray koy son harfi yanlış yapmislar ya falan dersin anan neyse o da güzelmis falan de hihi olur mu ki😅
anneoluyorum- irembzc isim güzel ama erkeğe uygun bence. İçinize sinmiyorsa pişman olursunuz düşüncenizi açıklayın anlarlar herhalde
2baby1moms bence koyma bu ismi alay da ederler okula gidince erkek ismi diye biliyorsunuz ki çocuklar empati kurmuyor küçük yaşta iken ve bide erkek ismi başka isim koyun yani illa kaynananızın ismi mi olması lazım mira olsun diyin
irembzc 2baby1moms ilk kızımda koymadık bunda baskılıyorlar eşimi mira koysak bi harfi mi esirgediniz derler beklerim
Sumeyyeabdi irembzc arakadaşımin kıznn ismi de miraç ama erkeğe daha cok yakışıyor bnce ilk olarak erkek geliyor akıla ☺️
Nazerin irembzc o küçücük bebek büyüyüp genç kız kadın olucak akran zorbalığı yaşamasın güzel bir isim daha bulabilirsiniz kız ismi olarak miraç erkeksi.Tabi yine siz bilirsiniz sizin evladınız
irembzc elifcicek_07 ismin kendinde bi sakınca yok hoşuma gidiyor ama çevrede herkes şaşırıyor o erkek ismi değil mi ya diye
elifcicek_07 irembzc miray koyun :) kayınvalidenize söyleyin anne zaman değişti şimdi erkek ismi diyorlar diyin yaa bide kırılıyorlar of