S1903 Kubra-T benim de 2. Gebeliğim henüz 20. Haftadayız. En son kontrolümde normal doğumu deneyebilirim dedi doktorum sürece göre. İlkinde 41. Haftaya kadar beklemiştik fakat 4 bucuk kiloya dogru gidince bebiş sezeryan oldum. Sezeryan istersen de 39 da alırız dedi
Kubra-T S1903 ilki sezeryandı ikinciye normal olmasına benimde cesaretim yoktu zaten ama biraz daha beklemek isterdim
Kaahvelii Kubra-T Benimde oğlan kaka yapmıştı 40+3 tüm ama 12 saat suni aldım hemen sezeryan yapmadı doktor Kalp atışı düştü açılma ilerlemedi falan o şekilde sezeryan oldum Ama süt gelmesinin erken haftada sezeryan olmakla ilgisi yok Benim gelmesi 3-4 günü buldu bünye meselesi birazda
Mervekadiruraz Herkese iyi akşamlar yaklaşık 5 saat önce ikinci sezeryanımı oldum ilkine göre benim daha iyiydi sancım geldi 37 de.ne su ne açılma hiçbişey olmadı ama sancı çok kuvvetliydi.bebek 2600 doğdu küçücük bişey ,sütüm de gelmedi
Kubra-T Mervekadiruraz umarım benimde daha kolay geçer ilki çok zordu süt gelmemesinden korkuyorum bende inşallah gelir seninde bir an önce
Mervekadiruraz Kubra-T inşallah ,valla hiç korkma stres te yapma mamayı şırıngayla meme kenarından sıkıyoruz napalım canım herşey de bi anda olmaz ki
Qnl Kubra-T yok kuzum sıkıntı yapma bnm kızım 36+6 da doğdu 3.200 di 2.800 e düştü şükür evimize gelmiştik gayet büyük sağlıklı bebekti her bebek 39-40 da olmaz ki sen bunu stres yapma haftası çooook iyi 🌸
Qnl Kubra-T ayrıca bebek de gelir gelmez hemen sütüm geldi ,)))) inşallah senin de gelicek ikinizde sağlıklı olunda 🙏🥰
Htc_22 Sezeyanımı oldum 2 ay önce spinal anestezi ile 37+3 te aldı dr um dikişlerde incelme vardı benim ilk doğuma nazaran biraz daha zorlandım diyebilirim bol bollllllllll kayısı kompostosu içtim sütüm hemen geldi keşke ilkinde de içseymişim. Mutlaka yanınızda kayısı kompostosu götürün çok güzel süt yapıyor hem wc işini kolaylaştırıyor.
taninmayananne Kubra-T suan kac haftaliksiniz bide ozel hastane mi bende yarin sehir hastanesine gidecegim 35+1 de sezeryan gunu verirmi bnde 38+1 e istiyorum eger verirse :)