Beratmomss kbra19 bende yaza denk gelsin istiyorum valla o yüzden bu kadar takıntı yaptım sanırım. Bu ay çok beklenti icindeydim bide 😏
Beratmomss zeynepikra_61 valla ya bu kadar takıntıyla bütün hormon dengemiz alt üst halde resmen bu ay iki günde bir düzenli ilişki oldu o yüzden aşırı beklenti içine girdim sanırım yoksa bu kadar takmıyodum.
Melisasmommmm Beratmomss kizim ilk istedigim ay oldu, ikinci gebelik istiyorum olmuyor, 3 yasi olucak kizimin, o zaman böyle sorunum yoktu, şimdi hipertiroidim varmis, tsh da sorun cikti, ondan kalamiyormusum Hormon testi yaptirin
Melisasmommmm Beratmomss kadın doğum.uzmanı reglin 3 cu günü testler istemişdi , tsh az çıkınca dahiliye gönderdi sonra testlerle bilindi
Boncukannesi26 İlk gebeliğim istediğimiz ayda oldu. 2. Gebeliğim tam 18 ay sonra oldu. Şimdi süpriz gelen 3. Bebeğime hamileyim. 18 ay sebepsiz yere olmadı. Yani rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor. Vardır vakti saati
BernaOmer Boncukannesi26 Merhaba bizde 2 aydır korumayı bıraktık ama bişey yok şimdilik 8bsene ara verdik prezervatifle korununca olmaz dediler burdada sordum hatta ama aile hekimliğindeki hemşirem düzenli regl oluyosun olur dedi eylülden sonra korumayı bırak dedi biz ağustosta bıraktık
Beratmomss Boncukannesi26 ilk aydan oldu ya hani bunuda öyle bekledim ne yalan söyleyeyim. Oğlum 1 yaşındayken başladım denemelere korunmayı bıraktım . 1 buçuk yaşında şimdi olursa doğuma kadar 2 yaşını geçer heralde diyorum . Haklısınız vardır bir sebebi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
Beratmomss tugba07caylak08 ne güzel rabbim bağışlasın sağlıkla alın kucağına. Bende 1 yaşında başladım denemelere şuan 1 buçuk yaşında doğuma kadar zaten 2 yaşını gecer . Bu tempoya alışmışım zaten ikisini bir büyütürüm diye istedim açıkçası . 3. Bebek kesinlikle istemiyorum ileriki yılları bilmiyorum olsa bile epey uzun süre ara veririm. Eşimin yaşı ileri birazda o yüzden istiyorum pes peşe olmasıni .
BernaOmer kbra19 Merhaba bizde 2 aydır istiyoruz üçüncü ara uzun olunca olmaz diyolar bide prezervatifle korununca olmazmış ister istemez kafama takılıyo aile hekimliğindeki hemşirem düzenli regl oluyosun olur dedi folik asitde kullanıyorum 1 eylülde regl oldum tekrar 28 eylül oldu 1 ekim bekliyodum 6 gün var
BernaOmer kbra19 8 kızımda 4.5 yıl korunduk bırakınca oldu bir kısım ilgisi yok ne alaka diyor bir kısım olabilir diyor kafam karmakarisik
Beratmomss Melisasmommmm anladım şuan reglim ama randevu vs epey sürer diğer ay gideyim en iyisi reglin 3. Günü birde ben baktırayım hormonlar ne durumda belkide sizin dediğiniz gibi troidlerde de bişey olabilir
Bebekliannee Beratmomss bende şuan 2.yi deniyorum. Ama benim 2.icin ilk denemem ve adet olacağım sanırım. Bu 2bebek de geç tutacak gibi hissediyorum.
Beratmomss Bebekliannee ben bir kaç aydır deniyorum başta umursamadim ne zaman olursa olsun diye ama bu ay çok kafaya taktım çünkü çok sık ilişki denedik olsun diye de baya umutluydum bir dünya test yaptım kesin olacak diye bekledim olmadı maalesef adet oldum dün. İnşallah diğer aylara rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
sevdenuur Beratmomss 2 ciye 9 ay sonra hamile kalabildim , acele etme akisina birak rahat ol , takmayip artik pesini birakinca oldu
BernaOmer sevdenuur Merhaba bizde 8 sene aradan sonra korumayı bıraktık üçüncüyü düşündük 2 aydır bişe yok prezervatifle korununca ikincide olmaz diye duydum hatta burdada sordum bir kısım ne ilgisi var diyor bir kısım olabilir diyor başka yöntem hiç kullanmadım koruma folik asitde kullanıyorum aile hekimliğindeki 11 yıllık hemşirem düzenli regl oluyosun olur dedi eylülden sonra birak dedi kafam karıştı
Beratmomss sevdenuur ayy herkesten duyuyorum bunu haklısınız evet akışına bırakmak lazım beklenmeyen anda geliyor ilkini mesela ilk aydan olmaz diye hiç beklemedim olunca çok şaşırdım. Bunu beklediğim için olmuyor
Beratmomss 1234momsss aynen haklısınız ben ilk bebeğimi ilk aydan olduğu için bunuda öyle bekledim ne yalan söyleyeyim. Olmayınca kafama taktım ister istemez
kbra19 BernaOmer bende öyle söylenim ler. Duydum ama olacak olanda oluyor yani nasipse Hayırlısı ise olsun inşallah
hunilimom Beratmomss benim de ilk geceden oldu ikinci 6. Ayda oldu kafadan attım o ay hamile kaldım doktora gittim ben ikinci cocukda yaşım 25 ona göre söyledi 1 sene normalmiş olmamasi daha sonra ben muayene oluyorum detaylı daha sonra eşim sperm testi vs olup bı sıkıntı varsa ona gore tedavi yoksa bı kaç ay daha bekleme süresi ilaç vs vericegini öyle bir surec olduğunu soylemisti emzirmeyi yeni bırakmıştım sonra hemen denemeye basladik o da etki ediyormuş emzirmeyi bırakma
Beratmomss hunilimom herkes aynısını söylüyor ne zaman kafadan attık o ay hamile olduk diye işte önemli olan kafadan atmak ben istemsizce bekliyorum bu ay olacak diye adetten önce başlıyorum testlere valla bir dünya para döktüm. Acelem nedir bende bilmiyorum ama haklısınız akışına bırakmak lazım bide ben emzirmiyorum oğlum iki ay emdi sadece sütüm kesildi mamayla beslendi hep
hunilimom Beratmomss inanın bende diyordum nasıl kafadan aticam ilişki üstünden başlıyordum saymaya ama o ay okulum ile ilgili sıkıntım vardı aklım hep oradaydı nasıl yaparım nasıl olur diye bı baktım adetim geçmiş bile üç gün bende siz gibiydim sürekli test alıp yapıyordum