Rumiars Fundaaaaa yaaa çok sevindim bu yoruma 🥺🧡 aglicammm sağlıklı olsunlar en önemlisi bu ama insan işte 2 meyveyi de tatmak istiyor çok teşekkür ederim yorumun içinn🥳🥳🥳
EceDalgaciMahmutoglu Rumiars doktora güvenmeyin. tahminciler daha guvenilir. hatta bir kaç ucretli yere daha sorun kesin olsun.
QUEEN0888 Rumiars Cinsiyyet tahmin yapanlar hatta burdada kızlar banada kız söylediler.Ama oğlum olucak😄🫣İnanma yanı.detaylida tam doğru çıkıyor
Kevserblt Rumiars ne işiniz var ki öyle sayfalarda doktor yanılırsa da zaten yanildigini kendi anlar ya da cihazı daha iyi başka bı doktora gidersiniz . Bi de ücretli diyorsunuz oraya para vermek nasıl içinize siniyor
Rumiars Kevserblt valla 7 haftalıkken baktirmistim merak sebebi. Sonra 2. Kez atabiliyosunuz dedim tekrar atayım ne diyecekler keşke atmasaydim beynim yandı dünden beri 🥺🥺
Ayvacekirdegi Rumiars doktordan daha mı iyi bilecek o sayfalar doktor mu? Heralde hormonlardan dolayı sağlıklı düşünemiyorsunuz
Rumiars EceDalgaciMahmutoglu düşünmüyorum tabiki ruh halim iyi değildi bugün çok daha iyiyim sizde köstek olmak yerine destek olabilseniz keske
Umran3428 Rumiars hayır 33 yaşındayım 15 yaşında 1 kızım ve 14 yaşında 1oğlum var 2. Evliliğim eşimin 1 oğlu var annesinde kalıyor eşim kız çocuklarını aşırı seviyor ve 1 kızımız olsun çok istedi ama kısmetten ötesi yokmuş 🤗