girl_boy_annesi Rumiars Estağfirullah canım nubu kıza benziyor 💜hangi sayfalar erkek dedi merak ettim 🥰
BadoDe Rumiars Neden moralinizi bozuyorsunuz lütfen bozmayın, en önemlisi sağlıklı gelmesi bende sizin gibiydim birşeyler ters gitti sonra cinsiyet asla önemli olmadı o saatten sonra. Erkek olsa oğlunuza arkadaş olur, kız olsa size ikiside bence çok iyi 😊
Rumiars BadoDe çok haklısınız sağlık en önemlisi anlık iç güdü ve can skntisi yaşadım buraya yazdım hemen desteğiniz için teşekkür ederim🥰🧡 Allah’ım sizinde gönlünüze göre versin
BadoDe Rumiars Rica ederim ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum bende o ikileme düşmüştüm zamanında 😊 şimdi yakışıklı oğlumu bekliyorum tek isteğim de sağlıkla sıhhatle eksiksiz ve noksansız gelmesi. İnşallah sizin evladınız da sağlıkla sıhhatle gelir 🥰
girl_boy_annesi Rumiars ben oyumu kızdan yana kullanıyorum canım Rabbim inşallah gönlüne göre verir ben Adım adım anneliğe baktırdım o beni ve 4 arkadaşımı bilmiş oldu Rabbimin izni ile 🥰
Umran3428 Rumiars bizde hep kız diyorduk çevremdeki herkes senin kızın olacak diyordu o kadar alıştırmışım ki kendimi bu fikre 17+5 olduk ama erkekmiş doktorum erkek dedi bana hala kız gibi geliyor. Kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum karnımda oğlum diye severken tuhaf geliyo ama hiç üzülmem çünkü en önemlisi sağlıklı doğması Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰
Rumiars Umran3428 yaaa aminn en önemlisi sağlıklı olması tabiki ama insan kendini bişeye odaklayinca zor oluyor benim ilkim oğlan bu ikinci bebeğim herkes kız hissetti ben hep rüyamda kız gördüm daha hamile kalmadan dahi ve şuan doktor kız deyince kendimi hemen odakların gittim patik falan aldım kiayfet baktım içim çok tedirgin yani erkek derse diye seni çok iyi anlıyorum şuan senin ilk bebeğin mıı🥰🌸
Umran3428 Rumiars hayır 33 yaşındayım 15 yaşında 1 kızım ve 14 yaşında 1oğlum var 2. Evliliğim eşimin 1 oğlu var annesinde kalıyor eşim kız çocuklarını aşırı seviyor ve 1 kızımız olsun çok istedi ama kısmetten ötesi yokmuş 🤗
Fundaaaaa Rumiars ilk oğlumdan sonda o kadar araştırdım kiiii kız bu kızzz bende çok istedim kızım olsun 2. Ama bir erkek daha 😄 ve erkek bebekle alakası yok baya kız bu bebiş ❤️🥹
Rumiars Fundaaaaa yaaa çok sevindim bu yoruma 🥺🧡 aglicammm sağlıklı olsunlar en önemlisi bu ama insan işte 2 meyveyi de tatmak istiyor çok teşekkür ederim yorumun içinn🥳🥳🥳