Aysehatun tuanis35 ne demek canım helal olsun sende hakkını helal et ❤️sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah yarın sabah mı sezeryan
Esmaakdag tuanis35 Allah alla benımde o aralar cıkıyo evde ama tahlil yapıldı temiz 6 saat ıcınde dusmedımı tansıyonunuz
tuanis35 Esmaakdag uyandığımda bile 14 10 Lari görüyordum idrar kan temiz çıkıyordu ama tehlikeye atmak istemedi doktor sizin kaçıncı hafta kaç çıkıyor tansiyon?
Esmaakdag tuanis35 valla ben son ayda her gun takip yapıyorum sızınkı gıbı cıkıyodu 15 9 falan en son gordm oydu tahlil yapıldı temiz cıktı doktorum yıne takip dedı beklıyoruz bakalım ne zaman gelecek mınık 😍
Aysehatun tuanis35 canım yeni gördüm oldun mu sezeryan sabah nasılsın sende bebiste iyisiniz insallah
Ayse1608 tuanis35 Bende 36+3 te muayeneye gitmiştim acil ameliyata aldındım tansiyon yüzünden,sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım🙏
tuanis35 Aysehatun merhaba canım ben oğlumu aldım kucağıma 1 hafta geçmiş bile 😊 uykusuz ve zor günler ama değer 😊 sağ salim kucağına alırsın sende inşallah 😍
Aysehatun tuanis35 maşallah canım benim çok sevindim senin adına sağlıkla huzurla büyüsün miniğin inşallah,sezeryan spinal mi oldun yoksa komple narkoz mu kaç kilo bebeğin canım ❤️