momandbabyy1 merhaba öncelikle kesinlikle korkmana gerek yok
bende yaptırdım. Çok hafif ağrılı bir işlem karından ince bir iğneyle girilip bebeğin suyundan alınıyor zaten ultrason esliginde ve steril olark yapılıyor.düşük riski de zaten 500/1 ihtimal yaptirdigin hekimin tecrübeli ve işinde uzman olmasına dikkat et çünkü bazen sonuç elde edilememe durumu olabiliyor. Bana göre hamileliğin boyunca endişeli tedirgin stresli olacağına yaptırman en iyisi olur tabiki karar seninle eşinin. Herhangi bir anomali varsa kesin tanı istediğim için yaptrmistm bu genetik testi çok şükür sonrasında bir sıkıntım olmadı ( su sızması kanama ağrı kramp enfeksiyon düşük gibi ) ön sonuclarim 9 günde içinde çıktı normal. ikinci sonuçlarımda 2 hafta içerisinde çıktı o da normal. Herhangi bir anomali yok çok şükür. Bende ikili testte risk olduğundan yaptırmistim 3.8 çıkmıştı ve eşimle akraba evliliği olduğundan kesin tanı istedik.tabiki ister istemez insan kaygilaniyor sonuçlar çıkana kadr ama sabırlı ol kendine ve bebeğine iyi bak başka sorun vrsa yardmci olurum burdan seni eleştirenlere bakma sakın bana neler neler söylendi bu şüpheyle kendimi yiyip bitrcegime en iyisini kesin sonucu öğrenirim icim rahat etsn ve ona göre hareket ediym.dedim.