girl_boy_annesi C1-bebek ben ardık bu kilo postlarının bazı Annelerin kendilerini tatmin için açtıklarını düşünüyorum…
Baharsss kuzucumoglum Allah Allah fazla olunca ne oluyoki zararı ne hem zaten nefes almıyo anne karnında bebek suyun içinde dönüp duruyo balık gibi 😂
Yaseminturan_ C1-bebek Nasıl zayıf ya cok saçma benim oğlum 29+3 de doğmuştu 1460 gram doktorlar maşallah iyi dogdu demişlerdi bence kafanıza takacagınız hiçbir sey yok gayet iyi
Daffyy C1-bebek Doktorun bana söylediği kiloyu söyledim ben size. İçiniz rahat olsun diye. Ben neden dengesiz oldum yardımcı olmak isterken anlamadım.
Zumraninannesi06 C1-bebek 30+4’te gittiğimde 1670’ti sizin nasıl az oluyormuş şaka gibi 😅😅 aldırış etmeyin bence.
C1-bebek girl_boy_annesi dengesiz olan belli insan çocuğunu bebeğinin sorununu tatmin için mi kullanır sanırım kişi kendinden bilir sen öyle yapıyormuşsun öğrendik seni unutmuycam
Sevgii19 @C1-bebek " ben 1 kilo 200 gram doğmuşum herkes ölür demiş ama şuan büyüdüm ve bende hamileyim hiç üzülme takılma kiloya canı içinde olsun derler kilo alır 🤩
Daisssyy C1-bebek hiç üzülme benimde öyleydi birden kilo aldı tabi beslenme çok önemli yediklerini artirman gerekiyo benim şuan 35 haftalık 3300 doktor şimdi de kilolu diyo karbonhidratı kesti. En iyisi abartmadan sık yemek 😄