C1-bebek Kızlar birşey sormak istiyorum kafama takıldı moralim bozuldu doktora gittim ama bebeğim 27.4 haftalık 1.400 gram zayıf dedi sizlerde bu haftada olanlar kaç kilo acaba
Srdm C1-bebek zayıf falan değil bence benim 29 haftada 1500 gramdı sizin gayet iyii moralinizi bozmayın hiç
Daffyy C1-bebek nasıl ya 27+2 1110 gram ve gayet normal dedi hafta olarak 27 28 arası şuanda dedi hatta fazlası olması sıkıntı dedi
Derinderin946 Zayıf değil önde gidiyor hatta 27 haftalıkken 1200 gramdı doktor gayet güzel kilosu biraz önde bile gidiyor dedi
Bebisinannesi23 C1-bebek 27 haftalıkken 950 gramdı . Doktor ne geride ne kilosu düşük , zayıf bişi demedi . Haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yok dedi .
Baharsss kuzucumoglum bende şuan 24+4 üm 870 gr çıktı iri bebek dedi bana 26 haftayla eşit şeker yüklemesi yaptır dedi kilosu fazla dedi
teachervera C1-bebek Doktorun normal değil galiba canım. Oğlum 28 başında 1260 idi o zaman 4 5 gün önde idi Şimdi 27 haftalık oldum kızımda ne kadar bilmiyorum. Sana nasıl geri der
Baharsss C1-bebek zayıf değil haftasına göre çok çok iyi ben dün gittim 24+4 870-890 civarı bişey dedi tam hatırlamıyorum iri bebek iki hafta önden gidiyo dedi 26 haftayla eşit dedi hatta beni korkuttu şeker yüklemesi yaptır çocukta yada sende şeker çıkabilir dedi
mervebeklevic C1-bebek benim 29 haftalık 1600 cok kilolu diyet yap diyor 😓 kg olarak gayet iyi doktor sacmalamıs
kuzucumoglum Baharsss valla bende bilemedim ki şeker iyi çıktı fakat idrar yolu enfeksiyonu varmış belki oda yapar
Baharsss kuzucumoglum Allah Allah fazla olunca ne oluyoki zararı ne hem zaten nefes almıyo anne karnında bebek suyun içinde dönüp duruyo balık gibi 😂