fatmaa37demi5 Bebis_annesi51 hemşireler giydiriyor temizleyip. Yani benim kızım da öyle oldu. Farklı olan varsa bilmiyorum
Mommyy0708 Bebis_annesi51 anestezi teknikerliği öğrencisiyken kadın doğumda staj yaptım bi süre, bazen ben giydiriyordum gayet titiz ve özenle davranarak. Bazen ise hemşire stajyerler, ya da hemşirelerin kendileri giydiriyordu canım.
Bebis_annesi51 fatmaa37demi5 hım tamam canım peki hemşirelere vermek için ne koycaz çanta hazırlıyorum da onu ayrı bir poşete koyayım belli olsun
Elibo Bebis_annesi51 bir adet bez zıbın ve altı daha sonra ustune giydiricegınız altlı ustu takım şapka battanıye
fatmaa37demi5 Bebis_annesi51 ben iç zıbın koydum bir tane. Sonra alt üst takim. Şapka, eldiven ve çorap. Bir de bi tane battaniye
Bebis_annesi51 Mommyy0708 tamam canım bende öyle duydum sonra birkaç kişiye sordum senin yakınlarına beze sarılı bir şekilde veriyorlar yakınların giydiriyor dediler yani kafam karıştı
Mommyy0708 Bebis_annesi51 yok canım öyle bir şey yok. Lazım olanlar ise: Bez, zıbın, tulum yada alt üst pijama, eldiveni, şapkası, çorabı, battaniyesi.
Bebis_annesi51 Mommyy0708 ay ne bileyim yaa herkes birşey söylüyor işte. Battaniye de mi olcak mesela o verilecek şeyin içinde battaniye falan demediler bana sadece bez kıyafet işte şapka falan koy fazladan birşey almıyorlar dediler
Mommyy0708 Bebis_annesi51 battaniye derken bebeği sardığımız şey işte, kalın olmasına gerek yok bebeği giydirdikten sonra kundak yapıyorlar onun için😀
Bebis_annesi51 Mommyy0708 biliyorum canım kalın olmadığını anladım zaten kundak olduğunu tahmin ettim de 😀öyle dediler işte Birde zıbın derken alttan çıtçıtlı zıbın değilde uzun kollu içlik gibi beyaz birşey var oda yenidoğan zıbın diye geçiyor iki tane ondan koy dediler içine onu giydiriyorlar dediler
Elibo Bebis_annesi51 devletteyse onlar hasta yakınınız kimse ondan ne getrmesı gerektiğini söluyor onu alıyolar benım görumcemde ben sana saydıklarımı göturdum battanıyesı ve bezını aldı bize geri öyle verdi biz odada giydirdik bebegi
Mommyy0708 Bebis_annesi51 canım açıkcası biz o dediğini giydirmiyorduk poşete geri koyuyorduk😂 tercih edilmiyor pek.