Gskasim1 Kızzzlarrr bende hamileyim dünya tatlısı bir oğlum var bu ikinci gebeliğim şu hayatta ne bir kız kardeşim ne bir kız arkadaşım oldu eşimin tarafı hep erkek zaten kız yok desem yeridir banada dua edermisiniz önceliğim sağlığı hayırlı olması tabiki sonraki duam bana hayatımda elimden tutacak bi kız kardeş bi arkadaş olması için kız çocuğu ben çok dua ediyorum sizdende rica etsem bidahaki hafta cinsiyet öğreneceğim nasip olursa 😍🙏🏻 Tugceasel21 Senos07_ Eliyeva1
Senos07_ Gskasim1 ah canım benim kız çocukları çok farklı,çok merhametli umarım ömrün boyunca sana eşlik edecek güzel hayırlı bir kız çocuğu nasip etsin rabbim ❤️
Tugceasel21 Gskasim1 amin canim allah gönlüne göre versin canim ilk once saglikli olsun sonrada allah sanada kiz cocugu nasip etsin👼🐣🥰☺️
Gskasim1 Senos07_ tüm annelere gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin rabbim sende afiyetle dualarını yaşarsın inşallah 😍😍😍
Kbramhmt Tugceasel21 ayy ne güzel benimde iki kızım var 10 haftalık gebeyim bende oğlum olsun istiyorum gönül hep olmayan da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim hepimize peki özellikle yediğiniz olduu aserme ve gebelik nasıl geçti ilk haftalar
Tugceasel21 Kbramhmt ilk haftada kanamam vardi sonra progestan kullandım 3 gunde gecti kanamam evet asermem cok farkliydi surekli biseyler yemek istiyordum ve kokuya cok fazla duygum vardi kizimda hic boyle degildi midem bulaniyor bunda cok farkli bi durum