Duha01 Tugceasel21 benimde bir kızım 9 haftalık gebeyim inşallah sağlıklısı olur ama insan iki meyveden de tatmak istiyor dua edermisin bana 😍😇🤲🏻
Harunnazli Tugceasel21 benim de 3bucuk yaşında bir kızım var ve şimdi oğlum olacağını öğrendim çok farklı bir duygu alışmak zaman alacak galiba 🥰 alışverişte gözler hep pembe renge falan gidiyor tatlı bi duygu
Tugceasel21 Duha01 tabikide eder ilk once saglikli versin sonrada insallaj gonlune gore versin canim🥰
prenseslerimmmmm Tugceasel21 ne güzel.allah iki meyveyide nasip etmiş sana çok sevindim adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde kızım.var bi tane bu ikinci hamileligim inşallah birde oğlum olur sizin gibi 🤲🙏
prenseslerimmmmm Tugceasel21 saolasin cnm inşallah 🙏🤲tek dileğim bu cok istiyorum iki meyveyede nasip olmak 🙏🤲 çok teşekkür ederim yorumun için inşallah gönlüme göre verir
Ebrualan Tugceasel21 benimde bir kizim var birde oglum olsun istiyorum hayirlisi ile banada dua eder msnz lutfen 😍
Senos07_ Ay kızlar adınıza çokk sevindim insan her iki meyveden de tatmak istiyor ❤️ kiminin parası, kiminin duası babada dua eder misiniz bir kızım var🧿