1erkekkannesiiii 1prenses2prensanne bamya bende sevmedim hiç ama barbunya severim 😂 eşim de hiç sevmez ona ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı 😂😂
1prenses2prensanne 1erkekkannesiiii yeni evliyken bende kendi istediğim yemeği ayrı eşime ayrı yapardim ama şimdi anca ortak şeyleri yapabiliyorum hamilelik yoruyor
Bayancorek 1prenses2prensanne Bugün misafirlerim var dostlarımız çaya gelecekler bebişi görmeye gün menüsü tarzında yapıyorum. 🌸 Makarna salatası Yaprak sarma Peynirli / Kıymalı patatesli börek Dereotlu poğaça Kek Çikolata soslu irmik tatlısı. 🙏🏼
1prenses2prensanne Bayancorek benim de ikizler olucak bir aya kadar benim de fırsat bulup buzluğa poğaça börek tarzi atmam lazım bizde de bebek görmeye gelenler olucak ikizlerden sonra yapabilecegimi sanmıyorum
Bayancorek 1prenses2prensanne Bencede önce atmanızda fayda var. Ben sadece sarma atıyorum ama sizin ikiz ise baya bir şey koyun kimse gelmese bile eşiniz ve size kolaylık olur yapamadığınız günlerde ikiniz yersiniz çıkarıp. 🌸😊
myangelson 1prenses2prensanne et fajita pilav yanına da turşu ayran çorbaya karar veremedim daha 😂🤦🏻♀️
Nur123aa 1prenses2prensanne akşamdan yapıyorum yemekleri bebeğim gündüz sıkıntılı Biber dolması yaptım yanına çorba yapicam Birde tatlı yapicam inşallah 😄
1prensannesi__ 1prenses2prensanne İskender patates kızartması közlenmiş domates biber kola😄 Çok şükür ❤️