1prenses2prensanne Kızlar belki bugün yapılan yemekler bize sonraki günlere fikir olur. Ben bugün et tantuni kaşık salata yapicam yanına da bol turşu ayran yeşillik. Sizlerin menüleri neler
MMelissaaa- 1prenses2prensanne balık patates salata. Ben tiksindiğim için annemlere davetliyiz evde asla pişiremiyorum 🫣
Tinkerbell_0423 1prenses2prensanne oh oh maşallah elinize sağlık ❤️ bizde galiba kıyma soslu makarna yanına ayran 🌼
Siracinannesi 1prenses2prensanne eşim kuru fasulye ve pilav istedi yanına da turşu salaata ayran falan yaparım yeter 😂
1prenses2prensanne MMelissaaa- ay evet biliyorum bende evde pişiremiyorum bir kez denedim ama o da lavabodan cikamadim omega kullanıyorum mecburen cok yemedim icin afiyet olsun ne güzel anneniz yapmış
MMelissaaa- 1prenses2prensanne teşekkür ederim canım . Yeni yeni başlayabildim yemeye hatta eşimle dışarıda balık yemeye gidiyoruz bazen. Evde ne et ne balık pişiremiyorum
1prenses2prensanne MMelissaaa- et yemeklerinde sıkıntı yok da balık alışamadım bir türlü zaten cok aram yok hepten gitti sağolsun eltim üst katimda sürekli yapar yaptıkça yollar
MMelissaaa- 1prenses2prensanne böyle insanlar iyi ki varlar 🙏🏻 Gerçekten böyle zamanlarda birilerinin desteği çok iyi oluyor
1prenses2prensanne Tinkerbell_0423 çok severim makarna aksine eşim de hic sevmez o yokkenn ya da öğlen menüsü olarak yapyorum oğlumla yiyoruz
cansualisa 1prenses2prensanne fırında köfteli patates ev yoğurdu Allah bereket versin kızıma da yoğurtlu tavuklu corba
1prenses2prensanne cansualisa oh afiyet olsun daha ne olsun bugün ki menüm oydu aslında eşim son anda tantuni istedi