Melahatakca Bugün 39+5 olduk genel kontrole geldik hiç bir şekilde sancı çıkmadı ben doguramiyorum kızlar içerisi bayağı rahat geldi galiba oğlumun gelmeye hiç niyeti yok ne olacak böyle bilemiyorum
MelisY Melahatakca 39+1 bende de tik yok doktor 40 i beklemez derken simdi gelmekten vazgecti sanirim kizim😃 sali kontrolum var daha da gelmezse haftaya cuma sezeryanla alicaklar
AslanBebeginAnnesi Melahatakca Bir şey sormak istiyorum nstde hiç sancınız çıkmıyor mu 1-2 tane minik minik bile olsa hiç mi çıkmıyor? Ben şu an 37+3’üm 35. Haftadan beri her nst’de iki üç tane sancım çıkıyor doktorum normal diyor
Dilaraozturk23 Bende doguramayanlardanim herkes soruyor her gün gelmedimi diye sanki ben çıkartmıyom 😒 40+1 oldu benim oğlumun da gelmeye hiç niyeti yok nasıl dogurcaz biz 🤣
Melahatakca Dilaraozturk23 sonunda benimle aynı duyguları yaşayan birisini buldum bilmiyorum nasıl olacak nasıl doğacak bu bebekler
Melahatakca MelisY benimde 38. Haftada kontrole gittim 40i beklemez erken gelir dedi o gün bugündür gelecek ama asla öyle bir niyeti yok
Melahatakca AslanBebeginAnnesi ne öncesinde nede şimdi bugünkü nst de bile çıkmadı birsey bende anlamiyorum
AslanBebeginAnnesi 1prenses2prensanne yok benim öyle doruklarda değil ama bir iki tane muhakkak çıkıyor normalmiş
Esmeraldaa Bizde 39 haftalık olduk bakalım adet olacakmısim gibi ağrılarım var kaç gündür ama gelen giden yok 😅 inşallah sağlıkla doğar kuzucuklar
Dilaraozturk23 Melahatakca Önümüzdeki hafta son benimki geldi geldi gelmedi 2 Kasım’da suni sancıyla baslaticaklar doğumu, Ekim’de dogar diye beklediğim oğlum Kasım’da gelicek 🤦🏻♀️
Melahatakca Dilaraozturk23 inşallah kendiliginden gelir de suni sanciya felan gerek kalmaz hele sezeryana felan hiç gerek kalmaz